Paula Seling si Nicu Alifantis au lansat videoclipul piesei „Weekend“

0
52

Nicu Alifantis si Paula Seling aArticol de Victor Arvunescu publicat în Adevărul
Paula Seling (37 de ani) şi Nicu Alifantis (62 de ani) cântă despre vacanţă şi voie bună în cea mai nouă colaborare dintre cei doi, „Weekend“.
După ce au cântat despre „Ploaie în luna lui Marte“, Paula Seling şi Nicu Alifantis vin, de această dată, cu voia bună şi starea de vacanţă în cea mai nouă colaborare dintre cei doi, „Weekend (cu Alifantis)“.
Videoclipul piese, în care rolul principal este jucat de actorul Cosmin Natanticu, arată un român dornic să îşi planifice vacanţa perfectă, dar care este mereu întrerupt de ceva. Muzica şi textul au fost realizate de Paula Seling, regia a fost semnată de Ioana Gomoi, iar de machiaj s-a ocupat Romelia Pelin. Videoclipul a fost filmat la Popasul Pescarilor.
Paula Seling a scris pe Facebook câteva cuvinte de mulţumire pentru cei implicaţi în realizarea noului proiect. „E Weekend, l-am aşteptat toată săptămana, la fel cum am aşteptat această colaborare cu Nicu Alifantis, omul căruia îi datorez locşorul meu în inimile voastre. După aproape 20 de ani de la prima noastră colaborare vrem să vă descreţim frunţile cu «E Weekend/ Weekend cu Alifantis». Timp de trei minute şi 50 de secunde vă ducem în „vacanţă“ la Popasul Pescarilor din Olimp unde Marius Tucă ne-a primit să filmăm şi îi mulţumim din inimă pentru tot ce a făcut pentru noi. Cosmin Natanticu este genial, ca de obicei, în rolul personajului meticulos ce plănuieşte vacanţa perfectă. Mulţumesc Cosmin, sunt fanul tău de atâta timp! Florin Uceanu e în gaşca celor ce strică liniştea, echilibrul şi planurile lui Cosmin. Mulţumesc Florin pentru colaborare şi pentru prietenia noastră. Vizionare şi audiţie plăcute!“, a scris ea.
sursa: http://adevarul.ro/entertainment/muzica/paula-seling-colaboreaza-nou-nicu-alifantis-videoclipul-piesei-weekend-video-1_579c8d105ab6550cb85563f4/index.html
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here