Pavel Bartoş prezintă Media Music Awards

0
49

pavel bartos aArticol preluat din Adevărul
Actorul Pavel Bartoş (40 de ani) este prezentatorul din acest an al galei Media Music Awards, eveniment care va avea loc pe Sibiu, pe 3 septembrie, fiind difuzat de MTV, de la ora 19:30. Alături de Bartoş, pe scena Media Music Awards va fi prezent şi Smiley, dar şi nume precum Andra, Alex Velea, Delia, Grasu XXL, Naguale, Puya şi Bere Gratis.
Pavel Bartoş prezintă, pe 3 septembrie, ediţia din acest an a galei muzicale Media Music Awards de la Sibiu. Îndrăgitul actor, urmărit de români în cadrul show-urilor „Vocea României“ şi „Românii au Talent“, va urca pe scena din Piaţa Mare pentru a întreţine atmosfera prin stilul său inconfundabil.
Pe scena Media Music Awards va fi prezent şi Smiley, artistul urmând să susţină un recital de neuitat pentru cei peste 40.000 de spectatori din Piaţa Mare a Sibiului şi a milioanelor care vor urmări show-ul la MTV România.
„Sunt bucuros că voi împărtăşi cu peste 40.000 de oameni această experienţă, sunt bucuros că cei mai importanţi artişti din România vor fi pe această scenă, sunt bucuros că voi fi încă o dată alături de Smiley, şi nu în ultimul rând, sunt bucuros că voi fi în acest minunat oraş“, a declarat Pavel Bartoş.
Cea de-a patra ediţie a Media Music Awards va avea loc pe 3 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu. Pe o scenă impozantă vor urca cei mai în vogă artişti din România, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzări media în ultimul an: Andra, Smiley, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, Delia, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.
Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio si TV.
Media Music Awards 2015 este organizat de Asociaţia Culturală Media Music Awards şi susţinut de de MTV România. Media Music Awards este un proiect cofinanţat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu.
MMA 2015 se vede live, în exclusivitate, la MTV, pe 3 septembrie de la ora 19:30. Staţi cu ochii pe TV pentru cel mai tare eveniment muzical românesc din 2015.
sursa: Adevărul

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here