Pe 1 aprilie, s-au acordat Premiile (ne)Muzicale ”Bomboana pe Colivă”

0
263

Pe 1 aprilie, s-au acordat Premiile (ne)Muzicale ”Bomboana pe Colivă”În seara zilei de 1 aprilie 2024, la Pub-Universității din București, a avut loc prima ediție a Galei Premiilor (ne)Muzicale ”Bomboana pe Colivă”, un spectacol-pamflet în care au fost ”distinși” soliști din zona pop-dance a muzicii românești, ca urmare a prestațiilor (ne)muzicale și (ne)artistice din anul 2023.

 

Pe baza nominalizărilor făcute de o comisie din care au făcut parte profesioniști de categorică autoritate din domeniul muzical, dar care, după modelul galei ”Zmeura de Aur”, li se păstrează anonimatul, iată palmaresul primei ediții:

 

-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru interpretare feminină s-a acordat solistei RALUKA-Regrete eterne!

 

-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru interpretare masculină s-a acordat solistului SMILEYRegrete eterne!

 

-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru interpretare în grup s-a acordat duetului

VESCAN & EVA TIMUSH-Regrete eterne!

 

-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru versuri s-a acordat melodiei ”Fără te merau”, interpretată de DELIA & CONECT-RRegrete eterne!

 

-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru come-back muzical s-a acordat solistului DINU MAXER-Regrete eterne!

 

-Premiul BOMBOANA PE COLIVĂ pentru prestație live s-a acordat grupului 3 SUD-EST-Regrete eterne!

 

-Trofeul VEȘNICA POMENIRE s-a acordat pentru patru nominalizări în categorii diferite, solistei IRINA RIMESNu te vom uita în veci!

 

Gala a fost prezentată de actorii Cristina Albișoru și Massimiliano Nugnes, supriza serii fiind prezența pe scena Galei a Lizei Minnelli (travesti).

 

Momentele muzicale au fost susținute cu un deosebit talent artistic de un grup de elevi ai Liceului de Muzică ”George Enescu”, format din: Delia Constantin, Andrei Laza, Rares Constantin, Amalia Moise, Stefan Tarabugeac, Mihnea Calota, Stefan Stoica, Ilinca Dinu, Rares Constantin, Maria Klein,Teo Voican, Ci Qi, David Hanca și coordonați de profesoara Dana Barzer.

 

Gala a fost organizată de Comitetul Muzical format din: Gabriel Andrieș (Producător muzical, Interpret), Gina Stroian (Producător de televiziune), Dan Creimerman (Compozitor, Interpret), Ilie Stoian (Compozitor, Interpret, Jurnalist), Romanița Filipescu (PR Specialist) și Radu Gorgu (manager The Pub-Universității).

Mulțumind Fudației Agricola, care a sponsorizat acest eveniment, și sperând că publicul va asculta din ce în ce mai multă muzică bună, interpretată de tot mai mulți interpreți de certă valoare, organizatorii vă dau întâlnire la ediția a doua a Galei care va avea loc pe 1 aprilie 2025. (Comitetul Muzical)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here