PE 10 IULIE ATÂT AM NOTAT!

0
77

Radu Naum
Radu Naum

* Naum  (DigiSport) e chiar cretin, nu numai nesimțit. Îl sună pe Ladislau Boloni și-l întreabă despre transferul lui Ronaldo, jucător descoperit de Boloni în Portugalia cu mulți ani în urmă. Omul spune că nu-i „e simpatic acest transfer” în Italia, că ar fi preferat să iasă la pensie de la Real. A afirmat că Real e cea mare echipă din Spania. A sărit Naum cu „o glumă”, că-și face dușmani pentru că la noi Barcelona e mai iubită. Îl durea exact în cot pe Boloni. Va lua Juventus Champion’s League cu Ronaldo? Boloni a răspuns fără ezitare. Real Madrid a luat C.L. cu Ronaldo de fiecare dată? Nu, Juve nu va lua C.L. * Rotariu n-ar fi bun de vârf, a afirmat ferm Boloni. A avut mare răbdare cu aberațiile lui Naum. De ce ar veni Rotariu la FCSB? Becali a zis zilnic câte un nume dorit. De la Omrani, Nemec, Rusescu, Rotariu  și cine o mai fi. Dacă n-ar avea trompete ca Naum și alții de la Digi sau ProX, n-ar sta nimeni să-l asculte. E un delir cât se poate de evident. N-a făcut achiziții, iar cei care au venit la echipă nu spun mai nimic.* Fiecare vis diurn sau nocturn al lui Becali, devine subiect de dezbatere pentru marii jurnaliști. Ei n-au rușine, n-au respect pentru noi.
* Naum continuă să-l terorizeze pe invitatul Duckadam. Naum e genul care spune o tâmpenie, dar văzând reacția, anunță că glumește. Orice au spus invitații, care știu fotbal, el a avut o contra opinie. „Habar n-am” e formula lui de salvare, când o ia pe arătură. Un concediu de un an-doi nu l-ar încurca. Să se țină de scris, mă gândesc! * Gabi Balint spune clar. Rotariu nu e vârf. FCSB nu are. Rusescu nu are ce face, chiar dacă e băiat bun. Cum să-i dai 25.000 pe lună? Gabi era mirat, motivat, că Steaua nu are oameni care să caute jucători. * Andrei Vlad e un portar jenant, care are multe de învățat. Gafează prea des și în amicale. Ar trebui să joace mai mult. Asta spune Duckadam, care la portari, cred eu, că se pricepe. Nici aici Naum nu-l lasă!*
* Când Steaua a făcut multe transferuri toți aveau comentarii critice, zice bine Pintilii. Acum că n-a mai făcut, de ce n-a făcut?
* Și din nou același Naum îl aduce în prim plan pe Talpan. Cel care a contestat echipa Rapid, dar și locul Stelei (FCSB) în prima ligă. El e un procesoman , relativ responsabil de cele declarate. Vrea să ajungă cu CSA Steaua în Liga a III-a. Dar poate și în prima Ligă! Așa a afirmat. De ce să-l promovezi? A făcut atâta rău în fotbalul românesc cât n-au făcut toți pușcăriașii celebri. Tot Naum se plânge că e vânat, săracul, de unii care cer sancțiuni, pentru că uneori zice Steaua în loc de FCSB! Păi dacă nu-l cultivai pe procesoman, azi spuneai cum era normal. * Intervine Răzvan Marin (din Belgia) care spune clar că pentru el FCSB e Steaua. * Răzvan e întrebat cine va câștiga între Belgia și Franța. Răzvan spune că-și dorește Belgia, dar că Franța e mai tare. Naum a simțit nevoia să spună și ce crede el, deși nu l-a întrebat nimeni.
Despre meciul care se joacă îi las pe avizați. Prefer Belgia, dar e posibil ca Franța să fie o idee mai puternică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here