Pink P(r)ost (12.11)

1
679

pink post aaArticol de Iulia Radu
De câteva luni, Pink Post ține morțiș să ne livreze un plic care nu ne aparține. Ar trebui să ajungă la un SRL, dar se încăpățânează să vină la noi. Nu știu dacă SRL-ul respectiv plânge după plicul de la Banca Transilvania (nu l-am deschis niciodată să văd ce e înăuntru), dar modul în care „lucrează” Pink Post este uluitor. Adresa de pe plic coincide cu a noastră în bună parte, nu de tot. De exemplu, noi stăm la altă scară. Dar nu asta-i mare problemă, ci etajul. Pe plic scrie 13. Blocul nostru e mai mic, are doar 4 etaje. Atât s-a putut din fabrică. Menționez că pe strada pe care locuim NU există blocuri de 13 etaje. Dar dacă Pink Post insistă, ne apucăm să mai construim 9 etaje, chiar și așa tot la altă scară va trebui să ducă plicul.

Nevermore
Nevermore

Nu înțeleg cum se face că o firmă care oferă servicii poștale preferă să lase un plic oriunde, în loc să-l trimită înapoi expeditorului. Văzând cum funcționează un serviciu privat de poștă, știind cât de prost merge Poșta Română, nu ne mai rămâne decât să antrenăm porumbeii pe care-i hrănim prin parcuri să ne ducă corespondența dintr-un loc în altul. Sunt mai decisă ca oricând să-l găsesc pe Nevermore (stăncuța pe care am îngrijit-o timp de două luni în vară) și să-l fac poștaș-șef. E o pasăre inteligentă și sunt absolut sigură că o pot învăța să numere până la 13…
Și când mă gândesc că eu aveam pretenția să găsesc revistele Mojo pierdute de Poșta Română sau de vreun serviciu privat de poștă (încă nu ne-am lămurit cine ar fi trebuit să le aducă)…

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. Sa-ti spun care-i treaba cu astia? Pink Post sunt niste mizerabili care isi bat joc de angajati. Volumul de munca e imens raportat la salariul minim pe care il ofera. Nu asigura accesul postasilor in scari (nu le dau chei sau cartele de interfon), toate plicurile vin vraiste indiferent de ziua de livrare, trebuie date si zeci de plicuri cu semnatura (recomandate) zilnic, iar despre normare ce sa mai zic? Un postas Pink Post trebuie sa livreze peste 1000 de plicuri zilnic, cat 5-6 postasi \”clasici\”. Practic trebuie sa care plicurile cu carutul ca pe pliante, atat de multe sunt.
    Astia din conducerea Pink Post se plang ca nu sunt bani dar au contracte semnate cu foarte multe firme: Enel, gaze, Vodafone, Orange, asigurari, fonduri de pensie, zeci de banci, DITL, studio Moderna, Sephora, firme de recuperare datorii, etc. Practic sunt tone de plicuri. Nemernicii astia sifoneaza banii si exploateaza angajatii ca pe sclavi. Autoritatile statului, ce paziti acolo?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here