POMOHACI PROMOVAT LA TVR?

0
119

Pe 28.10. Matinalul TVR1 s-a ocupat apăsat de vinurile românești. Cu legături la Iași, Timișoara, Cluj sau Craiova. Subiect de maximă actualitate, nu-i așa? Ce nu putea fi dezvoltat într-o emisiune de profil economic sau agricol?

Duminică, la 11,20, la DigiSport aud expunerile telefonice ale antrenorului Șumudică, aflat la o echipă de pe locul 9 din Turcia. Pe cine interesează așa ceva? E tot mai mult o televiziune de gașcă, de prieteni de șpriț. Remarc cu bucurie că de o vreme a dispărut G, Becali, cu telefoanele lui tembele și dese. E o victorie a bunului simț, sau e doar o situație de moment?

  • Pe DigiSport 2 se difuza Turneul Campioanelor la tenis la care participă și Simona Halep. La Shenzhen e interesantă fiecare partidă. Kvitova-Osaka, o partidă echilibrată și spectaculoasă. A fost câștigată în trei seturi de Osaka. Apoi Barty a trecut de Bencic tot în trei seturi. Între timp Osaka a plecat acasă, accidentată și a intrat în turneu Bertens.* La Basel, Federer a obținut cel de-al 10-lea titlu la el acasă. Tot acolo, Horia Tecău și Julien Rojer au luat Trofeul la dublu!

Pe B1TV s-a vorbit despre Colectiv. A apărut și o plângere penală pe numele lui Raed Arafat. Cam târziu, dar necesar. A făcut-o un grup civic. Șefii de la IGSU ar trebui să plece toți din funcții. Filmul, ascuns 4 ani, îi arată pe Arafat, Oprea, Piedone ș.a.* M. Tatoiu îl acuză cu argumente pe Arafat. Pompierii și jandarmii nu au pregătire medicală și nu o pot avea în câteva luni. Mă mir că nu zice nimeni nimic despre ambulanțele private, care au fost gonite de acolo. Lângă Tatoiu era și doamna Vijulie de la PNL, foarte agitată și vocală, fără cunoașterea regulilor dialogului. Ioana Constantin (PMP) nu putea răzbi în emisiunea semimoderată de Irina Petraru, dar rămâne printre puținele prezențe plăcute din lumea politicului.

 

RELUARE CU OANAPPS

La TVR2 continuă să apară Oana Mareș, o moderatoare decorativă, fără pic de har. Nu are răbdare să asculte niciun răspuns la întrebările formulate. Am văzut o ediție în care a dezbătut, fără empatie și logică subiectul”Colectiv”. Ileana Badiu (invitată)nici nu văzuse filmulețul, lăsat să fie descoperit după 4 ani. Ea se ocupă de evenimente și a subliniat că ISU a exagerat cu măsurile de după, dar nu cu prea multă eficiență. Excesele sunt un specific național. Trimiterile la autorități au fost blocate de Mareș.* Apoi a sărit brusc la rebranduirea unui pedofil-folclorist, Pomohaci! Dacă un astfel de individ poate deveni subiect la TVR, atunci e foarte grav. Nu s-a spus niciun cuvânt despre cauzele caterisirii, dar gazda lăuda reușitele fostului preot în SUA (cică ar fi fost primit ca un rockstar), apoi acasă, unde se ocupă de exorcizări într-un garaj. Parcă era ilegal? Mi s-a părut un promo nesimțit și fără perdea.* Lângă Badiu erau Silviu Biriș (inițiat în ale Bisericii, dar nederanjat manifest de faptele lui Pomohaci, vorbind despre rătăciri și iertări) și un al treilea invitat, pe care nu-l știu. Cel din urmă zicea că a avut emisiune la un matinal imediat după noaptea de 30.10.2015, de unde deduc că face radio.

https://www.libertatea.ro/stiri/cultul-lui-pomohaci-cat-de-usor-scapa-de-inchisoare-pedofilii-din-romania-2779333

ORA EXACTĂ CU MIRONICĂ

Toate întrebările lui sunt insinuante. Rânjetul de pe față e enervant. Invitații din 28.10. erau total șterși. Gazda a vorbit cam 75% din timp. Da, s-a ratat des 11 metri la naționalele mari și mici. Invitatul (unul de la FRF) trântește clișeul clasic. Au ratat și cei mai buni în lume. A înjurat Contra de față cu 30.000 de copii, zice Mironică. Dar ce, avea microfon? Întreb eu. Cel de la FRF zice că nu era de dorit să vorbească în acel hal, dar că și-a cerut scuze. Cum să-l conving eu pe copilul meu să nu vorbească porcos, odată ce are soluția asta de la teve? Își cere scuze și a scăpat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here