Povestea unui concert anulat… la cererea publicului

4
33

Proconsul la Radio Romania
Proconsul la Radio Romania

Articol de Iulia Radu
Am primit astăzi un comunicat de presă care ar putea, cu ușurință, să devină bancul zilei sau al săptămânii: Proconsul nu mai cântă pe 10 martie la Sala Polivalentă pentru că așa a cerut publicul! Cum adică a cerut publicul anularea unui concert?! S-a făcut petiție pe Facebook? S-au făcut cereri scrise la Polivalentă? De ce a cerut publicul anularea? Nu le-a plăcut afișul? Nu le-a plăcut că este într-o joi?  Am mai citit o dată comunicatul și apoi am verificat adresa de mail a expeditorului, nu de alta dar parcă știrea era desprinsă dintr-un newsletter de la Times New Roman. Ei bine, nu! Comunicatul de presă a venit de la Music Management Event și este semnat de Dana Hartner.
Dar mai bine citiți singuri și amuzați-vă!
 
La cerererea publicului, “Povestea noastra” s-a anulat!
               Din motive obiective care nu tin de organizator, Music
Management Event anunta ca spectacolul „Povestea noastra”,
din 10 martie, de la Sala Polivalenta s-a anulat.
              In 2016, „proconsulii” implinesc 17 ani, dar din pacate
povestea lor nu va mai fi spusa intr-un concert aniversar,
la Bucuresti.
Cei care si-au cumparat bilete isi pot recupera banii din reteaua de unde
si-au procurat biletele.
              La cererea publicului, orice spectacol se poate relua si de
mai mai multe ori, daca e cazul, sau se poate anula!
Deocamdata, Proconsul nu va canta „Povestea noastra” la Sala
Polivalenta, pe 10 martie.
            Va multumim pentru intelegere.
 
 
Comunicatul este însoțit și de o declarație a trupei Proconsul, care anunță că acest concert este amânat, nu anulat. Se pare că va avea loc în toamnă… Oare, băieții nu au vorbit înainte cu organizatorul?
 
CONCERTUL #POVESTEANOASTRA, DIN 10 MARTIE, SE AMÂNĂ!
 
               Cu nespus regret, vă anunțăm că suntem nevoiți să amânăm concertul de pe 10 martie, de la Sala Polivalentă. Din motive obiective, care nu țin de niciunul dintre noi (Proconsul si organizator) #PovesteaNoastră nu mai poate fi spusă în luna martie a acestui an.
         
             Pentru că 17 ani nu sunt puțini, vrem să îi sărbătorim, așa că vom muta concertul în toamnă! De îndată ce vom avea o dată sigură, vă vom anunța! Până atunci, vom munci și mai mult, pentru ca acel concert să fie la înălțime. Pentru voi! Pentru că meritați!
 
            Până atunci, fiți cu ochii pe noi pentru că ducem mai departe campania #UnOmMaiBun, dar și #PovesteaNoastra! Pregătim surprize pentru voi! Concertele din țară vor fi susținute în continuare, pentru că pornim în turneu #PovesteaNoastra, turneu ce se va încheia cu marele concert #PovesteaNoastra, care va avea loc în toamnă, în București!
 
           Vă mulțumim pentru înțelegere și ne pare rău pentru amânarea concertului!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

4 COMENTARII

 1. Cam patetic modul de a spune ca nu s-au vandut prea bine biletele si ca nu vor sa cante pentru o mana de oameni 🙂 Pana la urma, nu imi vine sa ii judec, pentru ca asta le este „meseria”, din asta isi castiga existenta. Dar pe de alta parte, trebuiau sa ia in calcul toate variantele posibile si imposibile si sa isi respecte fanii. Unii dintre ei poate si-au anulat evenimente importante pentru concertul trupei Proconsul.
  In fine… Pacat, poate ca acum 17 ani sigur ar fi fost in stare sa cante si pentru mana aia de oameni care a cumparat bilete…

 2. Draga Andrei si draga Bogdan
  Am amanat concertul pentru toamna din cauza unor probleme de organizare, afisare si comunicare a spectacolului. Nu suntem nici prima nici ultima formatie care amana pentru o perioada sustinerea unui concert tocmai pentru a da posibilitatea cat mai multor prieteni sa afle de eveniment si sa vina la evenimentNu am vrut sa se intample asta dar analizand situatia, datorita unei intarzieri in afisarea si deci comunicarea in cat mai multe medii(virtuale sau nu, am decis sa amanam spectacolul pentru o data ce va fi comunicata pana la sfasitul acestei luni.
  Cu prietenie si respect
  PROCONSUL

  • Draga Dragos,
   Ai perfecta dreptate! Se amana o multime de concerte in ultima vreme. Nu asta era problema, ci modul în care a fost dat acest comunicat. Voi l-ati citit inainte sa fie trimis presei? In acelasi comunicat de presa, organizatorul anunta ca se anuleaza, iar artistii ca se amana! Ba mai mult decat atat, organizatorul spune ca se anuleaza la CEREREA PUBLICULUI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here