Povestea unui fals interviu din Adevărul cu regizorul Cristian Ban, o „compilație” de declarații vechi.

Articol preluat de pe site-ul PaginaDeMedia.ro

0
80

COPY-PASTE. „Eu n-am dat niciun interviu în Adevărul„, spune regizorul Cristian Ban. Și totuși, în Weekend Adevărul sunt două pagini cu el. Totuși, în text scrie că „am stat de vorbă cu regizorul”.

Îi aparțin declarațiile din „interviu”? Cele mai multe da. Cum a apărut interviul, dacă regizorul spune că nu a acordat niciun interviu?

Povestea unui interviu „copy-paste”, o compilație din alte materiale mai vechi, un interviu publicat vineri de Adevărul.

Ce spun „actorii” din acest „spectacol”:

1. Regizorul Cristian Ban, cel intervievat, care a avut o piesă la Galați: „Am intrat pe Adevărul și am văzut și eu interviul, a doua zi după ce a fost publicat. Am fost șocat. Eu n-am dat niciun interviu în Adevărul”.

2. Corespondentul Adevărul de la Galați, Costel Crangan: „Eu am vrut să fac un serviciu teatrului, după ce ei m-au rugat să promovez spectacolul de la Galați și regizorul. Eu am primit de la cei de la teatru niște declarații. Le-am aranjat un pic și le-am dat drumul.”

3. Redactorul-șef Adevărul, Daniel Gorgonaru: „Noi am recunoscut că am greșit și am făcut modificările necesare.”

Nu-i ușor să fii tu. Pentru actori e și mai greu. Ei au tentația succesului de pe scândură”, este titlul interviului publicat de Adevărul. Un interviu despre care regizorul spune că nu a avut loc niciodată.

„Am încercat să-l caut pe cel care a semnat materialul și i-am cerut o mică dovadă că noi ne-am întâlnit, că el chiar a făcut un interviu cu mine”, spune regizorul Cristian Ban pentru Paginademedia.ro.

„Atunci, a recunoscut. Mi-a zis că a făcut o „mare chiflă”, chiar așa s-a exprimat. A recunoscut ce a făcut”, a recunoscut el.

Puteți citi materialul în întregime aici: https://www.paginademedia.ro/2020/03/un-interviu-copiat-in-adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here