PREA MULȚI PROȘTI. ȘI EU PRINTRE EI! (14.02)

0
175
PREA MULȚI PROȘTI. ȘI EU PRINTRE EI! 14.02.N-am prins momentul în direct, dar cele emanate de R. Naum, un jeg ipocrit, muncitor cu gura la o televiziune privată, sunt de CNCD, sunt de C.N.A., sunt de demisie imediată. Sigur, asta într-o țară civilizată. Da, suntem de o condiție joasă, noi cei care ținem (din varii motive) cu Steaua/FCSB, unii suntem și „bruneți”, alții blonzi, unii înalți, alții mai rotunzi, despre situația sexelor nu s-a făcut sondaj. Rasa superioară e la televiziunea aia creată de Fr. Nietszche. Degeaba amenință periodic MM că face, drege, îi dă în judecată. N-are curaj. Nu-l lasă oierul care turbează dacă nu-l bagă mitocanii în direct 2-3 zile.
Textul lui Sergi Lopez e excelent. Așa-l consider eu.
”Domnilor, sunt proști ! Se află pe o scară socială scăzută, am învins. Lor li se potrivește dictonul sunt mulți, dar….de o condiție joasă.” Detractorii au găsit un front unde vor învinge FCSB-ul. Frontul inteligenței, al ecuațiilor, al înțelegerii fizice cuantice. Aici fanii FCSB sunt zdrobiți. Mulți, dar nu le place școala.
Radu Naum a simțit nevoia să elibereze această respirație citind celebrul, de acum, sondaj. ”Sunt de o condiție, fanii lor (fcsb-iștii), mai joasă.” Publicul lor, cum ne alintă Radu cel Naum. Radule, singura problemă este că „publicul lor” e și ”publicul vostru.” La ei faceți apel să nu muriți de foame. Insistența ta de a arăta că fcsb-iștii sunt….de o condiție socială joasă, te arată pe tine în toată splendoarea: ipocrit. De o condiție ridicată pe scara socială, dar ipocrit. Pt că publicul lor, e publicul vostru, al tuturor ziariștilor de sport.
În orice caz, mă autodenunț. Eu sunt fix așa: de o condiție socială joasă, spre disprețul lui Naum. Nimic nu mă face mai fericit decât să fiu fix invers decât ce preferă Naum. Protestez însă, moldovean nu sunt. Decebal, plin de optimism, aflând că suntem proști, de condiție joasă socială, a zis să ne dea lovitura finală: sunt majoritari din zona Moldovei ? a întrebat el încărcat de speranță. Realizezi că dacă pe lângă proști, săraci, mai era si moldoveni, practic Jackpot ! Dar am scăpat, nu, nu suntem.
Suntem, deci, doar de o condiție socială, fanii Stelei de primă ligă, joasă. Radu a insistat, ca să se știe. Ar fi si repetat, dar a intrat in direct secretara dlui Sucu, dl Angelescu, adică reprezentantul unor suporteri aristocrați. Miau ! Sunt prost, eu când aud aristocrat mă gândesc la Thomas O’Malley. Condiție joasă pe scara socială, deh ! Nu ni se adresează nouă cu emisiunile lui, nici un ziarist de sport nu o face. Noi suntem publicul FCSB si atât. Nu au ei nevoie de proști să dea click.
Mândru de condiția mea socială joasă. Mândru că-s stelist ! Ne iertați la domnu Naum, sunt un prost. Nu sunt ipocrit, însă.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here