PRIMELE DECIZII LA MTS: ȘEFA DE CABINET ÎMPINSĂ ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE LA BTT COSTINEȘTI, IAR JOSHUA CASTELLANO APARE DE MÂNĂ CU DIRECTORUL BTT!

0
270

Maria Nedelcu aArticol de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan publicat pe site-ul tolo.ro
Mirabela Elena Iancu, 31 de ani, a fost introdusă în Consiliul de Administrație de la BTT Perla Costineștiului, conform Adunării Generale din 14 martie 2018.
Cine este Elena Iancu?
Șefa de cabinet a Ioanei Bran, proaspătul ministru al Tineretului și Sportului.
Și cine este Perla Costineștiului?
BTT Perla este o așchie sărită în 1993 din fostul Birou de Turism pentru Tineret.
Perla a luat cele mai bune active din Costinești.
Creierul a fost Ioan Nasta, directorul comercial de pe vremea lui Ceaușescu și încă manager la Perla.
Din CA fac parte Mirabela Elena Iancu (MTS), Cătălin Mihail Caracostea (directorul SC Neptun Olimp) și Alexandru-Cristian Vasilescu (consilier parlamentar PSD).
Originară din Năvodari, șefa de cabinet își face, ca și ministrul Bran, noviciatul în sport chiar în cel mai înalt cabinet al MTS.
O situație unică la acest nivel sportiv, în care au ocupat funcțiile ca să învețe.
Ministrul și șeful de cabinet învață, împreună, în cabinetul unde au stat, de-a lungul anilor, Cornel Dinu, Crin Antonescu, Nicolae Mărășescu, Octavian Bellu sau Gabriela Szabo.
Invitată luni seara la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, ministrul Ioana Bran a șocat lumea sportului când a făcut proba lipsurilor sale de cunoștințe în domeniu.
”N-am auzit o asemenea lipsă de cunoștințe la un ministru în toată viața mea! Unde a ajuns sportul românesc?”, a spus o mare campioană ziarului, imediat după ce a ascultat prestația ministrului.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.tolo.ro/2018/03/21/primele-decizii-la-mts-sefa-de-cabinet-impinsa-consiliul-de-administratie-la-btt-costinesti-iar-joshua-castellano-apare-de-mana-cu-directorul-btt/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here