Primul serial de teatru din Romania deschide stagiunea de la Sala Dalles pe 30 septembrie

0
146

Ma mut la mama 30 septembrieStagiunea teatrala de la Sala Dalles debuteaza, pe 30 septembrie, cu primul serial de teatru din Romania! Esti asteptat la un maraton al comediei: pe 30 septembrie te vei amuza la “Ma mut la mama!”, pe 2 octombrie distractia va continua la “Ma mut la…tata?”, iar pe 3 octombrie vei avea sansa sa afli cdaca povestea are un deznodamant, din “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!”.
 
Echipa ce s-a alaturat, pas cu pas, distribuţiei aceastei trilogii de mare succes ii include pe: Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea si Oana Puscatu.
Cele trei spectacole sunt, potrivit protagonistilor: “povesti sincere, desprinse din viața unei familii normale si transpuse in lumina reflectoarelor; povesti cu situații de un comic imposibil, in care fiecare se regaseste, sau in care isi recunoaste sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.”
 
Mama (Adriana Trandafir), studenta la aproape 60 de ani, vrea sa guste viata alaturi de noul ei iubit (Adrian Paduraru). Situația da insa peste cap universul baieților (Andreas Petrescu si Gabriel Fatu), care, desi ajunsi la varsta maturitații, refuza sa ii acorde mamei dreptul la o viața si redevin copii in nenumaratele incercari de a-l face pe iubitul mamei sa dispara din peisaj.  Si tocmai cand parea ca dragostea a invins si ca viata de familie a Mamei si a Tatalui intra pe un fagas linistit, cineva apare si arunca totul in aer! Cine? Sotia iubitului Mamei!
 
Bilete pe startickets.ro si bilete.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here