PRIVESC LA RECE ŞI POVESTESC

0
178

winter eyesNu, nu e frig în cameră. Din contră Dar am căpătat o oarecare detaşare faţă de tot ce văd. Singurul eveniment care m-a marcat a fost cel de la Paris. L-am comentat în altă parte pe site. Ce notez aici putea merge la „holbări, dar e mai corect aici. Vedeţi că nu e chiar „pamflet”. Nici nu e bine să mai abordezi aşa ceva.
* Nu mă prind. Sebastian Lăzăroiu a fost mereu redus sau a devenit. Una e să fii flegmatic, alta e să spui tâmpenii în lanţ! Sociolog, zicea că e? * Klaus Iohannis comunică cu noi prin facebook. Lansează sondaje pe teme anticonstituţionale. Tot insistă să-l bage pe procurorul general în CSAT. De ce? * Mulţi îl tot scuză că e la început de drum, dar eu cred că după 25 de ani nu e admisibil să devii preşedinte al României şi s-o ţii în gafe aproape zilnice. N-a greşit destul Băsescu? Nu de asta ne-am dorit un om echilibrat? *Nicio întâlnire de la Cotroceni dintre Preşedinte şi Premier n-a fost urmată de un comunicat. E normal? * Sorina Matei e tot mai chinuită de avalanşa de idei, care o împiedică să se exprime fluent.* Ştriblea la B1TV? Neplăcută mişcare. Dar acum o înţeleg mai bine pe Mădălina Puşcalău. În schimb, n-am înţeles de ce s-a luat Banciu şi de ea, după nenumărate atacuri la Turcescu. Patologia din media e extrem de colorată! * E. Zeicescu de la Realitatea şi-a reluat stilul arogant-incisiv. Cred că vrea s-o întreacă pe Andreea Creţulescu de la RTV…sau pe Dana Grecu de la A3? * Occidentul a folosit mâna de muncă ieftină şi proaspătă. Aşa se explică numărul uriaş de musulmani din Franţa, Germania, Belgia ş.a. Este părerea mai multor comentatori, analişti tv. * După 36 de ore teroriştii din Franţa nu au fost prinşi deşi îi caută o armată întreagă! Şansele pari reduse deocamdată…* La RTV compania e selectă. Lângă Creţulescu stau S.Andon, A. Săftoiu (oare de ce merge această doamnă la dezbateri de acest gen?) şi un fost jurnalist-sindicalist din armată, Pricină …Greu de suportat.*Laura Ştefan e o tipă care spune coerent cum stăm cu justiţia şi cu propunerile unui senator mereu îmbujorat (care nu mai vrea să fie arestaţi corupţii). * La Capatos şi azi tot despre Bahmu şi Prigoană se vorbea. Cu mult elan şi cu o doamnă psiholog la vedere.* TVR1 menţine o emisiune cu aspiraţii de satiră politică, de pamflet, care-şi propune să concureze „Cronica cârcotaşilor”. Limbajul este mult sub nivelul unui post public, iar atacurile la diverşi politicieni fără acoperire. Se pare că nu-s mulţi care nimeresc să vadă momente din acest program, pentru că cineva ar fi reacţionat. Măcar cei de la C.N.A….de regulă pudici şi sensibili!* Şi Click!  de la Prima se ocupă de mondenităţi sexualizate, dar n-o face violent. Se discuta cu o duduie, Florentina. Ea se mărită cu Sorin Mărcuş. De el am auzit! *
* Am văzut partida Simonei Halep cu o necunoscută din Serbia . A câştigat cu 6-3, 6-3. Nu mi-a plăcut jocul ei, nu se vede nicio schimbare faţă de anul trecut…Poate acumulează ceva de aici încolo! M-ar bucura să ia turneul ca să prindă curaj!
* Şi a câştigat turneul din China! Simona Halep a acumulat puncte, bănuţi şi o stare bună pentru urneele mari care urmează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here