Pro TV ripostează în războiul cu Antena 1: televiziunea a înregistrat „Dancing with the stars“ la OSIM

0
93

Pro TV a înregistrat la Oficiul de Stat pentru Investiţii şi Mărci (OSIM) patru mărci diferite care denumesc sau au legătură cu numele celebrei emisiuni „Dansez pentru tine“. Între denumirile care apar în cereri se regăseşte şi „Dancing with the stars“, numele viitorului show de pe Antena 1.
După ce reprezentanţii postului de televiziune au anunţat că din toamnă va exista în grila de programe o emisiune care are ca temă dansul, acum conducerea Pro TV a depus la OSIM cereri prin care solicită înregistrarea ca marcă autentică a trei denumiri care au legătură cu show-ul, anume „Dansez cu vip-uri“, „Dansez cu stele“ şi „Dansez cu staruri“.
Totodată, denumirea de „Dancing with the stars“, titulatura viitoarei emisiuni ce urmează să fie produsă de Antena 1, în toamnă, apare în aceeaşi listă cu cereri depusă de Pro TV S.A. În aceste condiţii, televiziunea poate opta între aceste denumiri dacă OSIM îi va admite cererile de înregistrare ale brandurilor respective şi dacă acestea nu vor fi contestate de nimeni, atunci când va lansa viitorul show de dans, scrie dailybusiness.ro.
 
Show-ul „Dansez pentru tine“, chiar dacă a fost părăsit de prezentator, de echipa de producţie şi de balet, a primit prelungirea licenţei, urmând ca din toamnă să debuteze un posibil sezon 15.

Cererile depuse de Pro TV la OSIM
FOTO dailybusiness.ro

Pe de altă parte, „Dancing with the stars“ este numele producţiei pe care Antena 1 o pregăteşte, sub coordonarea Monei Segall, începând cu această toamnă. Formatul („Strictly come dancing“, în varianta britanică) a fost achizitionat recent de Antena 1, fiind nominalizat de zece ori la premiile Emmy din 2009 şi licenţiat în 51 de ţări de pe şase continente. Emisiunea similară cu „Dansez pentru tine“ se va realiza în contextul restructurărilor financiare şi în urma plecării unor vedete şi a unor oameni cheie din sânul postului Pro TV.
Formatul aduce în acelaşi ring de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia acestora fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori.
 
sursa: Adevărul.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here