PROGRAM SI REGULI DE ACCES PENTRU CONCERTELE TARJEI TURUNEN DE LA BUCURESTI SI CLUJ

0
85

Tarja TurunenPe 7 decembrie, la Ateneul Roman, Tarja ne va imbia simturile si ne  va introduce in atmosfera sarbatorilor de iarna cu un spectactol sustinut in premiera in Romania. Acompaniata de pian, vioara si flaut, Tarja va face inca o data o demonstratie deosebita a versatilitatii vocale, pregatindu-ne sufletele pentru magia Craciunului.
Dupa turneul sustinut cu succes in jurul lumii pentru promovarea albumului symphonic rock “Colours of the Dark”, soprana se intoarce la originile sale , muzica clasica, printr-un nou turneu “Ave Maria Christmas Tour”.

Programul concertului Tarja Turunen (Ateneul Roman):

Accesul publicului va incepe de la ora 19:00, iar spectacolul incepe la ora 20:00. Fanii sunt rugați să vină incepand cu ora 19:00 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.

Acces copii:

Minorilor cu varsta de 5 ani sau peste li se va permite accesul in incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid.

In sala de concerte nu va fi permis accesul cu :

Brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

 

Informatii importante: Spectatorii sunt rugați să pastreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.

PROGRAM SI REGULI DE ACCES PENTRU CONCERTUL TARJEI DE LA OPERA NATIONALA CLUJ

Pentru prima dată, Tarja Turunen a ales să concerteze în inima Transilvaniei și săși prezinte cel mai recent proiect – recitalul “Ave Mariaa”. Astfel, publicul clujean este invitat să se lase fermecat pe 8 decembrie la Opera Națională de un show unic, de înaltă calitate artistică, o infuzie fină de magie a sărbătorilor de iarnă.

Programul concertului Tarja Turunen (Opera Nationala Cluj):

Accesul publicului va incepe de la ora 19:00, iar spectacolul incepe la ora 20:00. Fanii sunt rugați să vină incepand cu ora 19:00 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here