Proiectul Tivodar lanseaza primul album de studio, "Autoportret"

0
16

Inima bate folk, auzul îndeamnă spre blues, rock progresiv şi poezie iar rezultatul este un amestec greu de definit, imposibil de omis, unic în peisajul muzical românesc.
Proiectul Tivodar îţi rămâne în minte pentru muzica bazată în egală măsură pe versuri atent scrise şi părţi instrumentale complex stratificate. Dueluri de voci, viori sau chitări sunt susţinute de o secţiune ritmică ludică şi explozivă, rezultatul final conturându-se în egală măsură că aparţinând de mainstream şi underground.
Anul 2014 găseşte formula muzicală în faza finală a definirii propriei identităţi muzicale. După 4 ani de la debut (timp în care formula a progresat treptat de la duo la un format cu 7 muzicieni pe scenă), Proiectul Tivodar se pregăteşte pentru lansarea primului album, intitulat „Autoportret.
Înregistrările materialului de debut au fost făcute sub îndrumarea lui Adrian Cristescu – unul dintre cei mai talentaţi şi inimoşi ingineri de studio din România, în studioul Maxima Records.
Invitaţi la sesiunile de înregistrări au fost Claudiu Naşu’ Purcărin (Sistem, Nightlosers) – tobe şi Mihai Dan Picu (Blade Strings) – violoncel. Piesele au fost mixate de către Adrian Cristescu iar materialul a fost masterizat în Statele Unite ale Americii de către inginerul de sunet Andrew Mitchell, Audio Bay mastering.
Concertul de lansare va avea loc în data de 27 mai 2014, începând cu ora 20:00, pe scena Teatrului Elisabeta din Bucureşti iar albumul va fi disponibil in seara evenimentului, în punctul de vânzare special amenajat.
Ulterior concertului de lansare, albumul va putea fi achiziţionat online atât în format fizic cât şi în format digital. Doritorii pot contacta echipa utilizând adresa de email proiectul.tivodar@gmail.com sau vizitand http://proiectultivodar.wix.com/music
 
Formula de scenă:
Ştefan Tivodar – voce, chitară ritmică, muzicuţe
Alex Nichita – vioară, chitară ritmică / solo
Ioana Purcărea – voce
Daniela Curcan – vioară / keyboards
Alex Cismaru – chitară ritmică / solo
Alex Neagu – tobe/percuţie
Mihai Movileanu – bas
 
Invitaţi:
Claudiu Naşu’ Purcărin
Saşi Vuşcan
Blade Strings
 
Rezervări si informaţii: 0727.703.703
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta şi online pe Bilet.ro
 
Teatrul Elisabeta
Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, etaj II, 050018 Bucuresti, Romania

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here