Provincialii se intorc la Beraria H (23 septembrie)

0
45

Foto: Adrian Voinescu
Foto: Adrian Voinescu

Una dintre cele mai asteptate trupe la Beraria H, trupa Provincialii revine pentru a treia oara, pregatita pentru un concert despre care se stie cand incepe, dar nu si cand se termina, un concert la care toata lumea danseaza si canta.
Vineri, pe 23 septembrie, Provincialii se intorc la Beraria H pentru un concert care va fi, cel mai probabil, cu casa inchisa. Provincialii aduc de aceasta data piese noi si sunt pregatiti sa danseze ore in sir impreuna cu cei peste 1500 de prieteni care ii vor intampina la Berarie.
Cei unsprezece muzicieni talentati sunt iubiti pentru energia pe care o transmit, pentru voia buna si pofta de viata care molipsesc pe toata lumea.
Lansata in urma cu 16 ani, trupa Provincialii s-a deschis, in timp, catre abordari muzicale tot mai diversificate, si-a marit componenta, abordand cu usurinta stiluri muzicale diferite. La ora actuala repertoriul este format din piese etno pop rock si pop rock, creatii proprii sau preluari din folclor. Versatilitatea se datoreaza multitudinii de instrumente, manuite de instrumentisti valorosi, dar si celor doi solisti, care au capacitatea de a se „juca” pe scena, simtindu-se confortabil in orice gen muzical. Ionut Ungureanu este una dintre cele mai iubite voci masculine din tara. Aliona Triboi vine de la Chisinau si este actrita, ceea ce ii dubleaza dezinvoltura naturala. Alaturi de ei sunt Alexandru Rotaru (fost solist la Filarmonica din Chisinau), Eugen Radu (membru fondator si compozitor), Emil Marcu, Alberto Mantoiu, Vadim Tichisan, Andrei Trifan, Cristi Cantea, Cristi Mihai, George Cantea.
Concertele Provincialii inseamna mai mult decat muzica buna, cantata bine, inseamna spectacol, energie, interactiune cu publicul, dans si multa bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here