PSIHOLOGUL MUZICAL – Ediția 700 (27.02.2016) – AUDIO + VIDEO

0
404

Andrei Partos si ascultatoriiSă încep prin a semnala premiera absolută a unei noi creații semnate de Maria Magdalena Dănăilă, cu orchestrația lui Adrian Ordean. Așteptăm păreri despre această piesă care nu era încă în forma sa finală. Va fi al doilea imn al emisiunii.

Lavinia Mihaela Ban
Lavinia Mihaela Ban

Conform tradiției, la o ediție cu cifră rotundă, au venit în studio Ascultătorii. Cei care și-au dorit, cei care au răspuns invitației globale lansate cu mult timp în urmă. Firește că nu puteau veni mai mulți , cinci fiind numărul de microfoane disponibile. Au revenit Lavinia Mihaela Ban (de la Timișoara, este la a 4-a prezență) și Bogdan Florin (din București, la a doua vizită). Au debutat Ade Lyna (bunică, pensionară, inițiatoare de Fan-Club Garou) din București, Crina Ionescu (București, pasionată de muzică și ascultătoare consecventă de peste 13 ani a emisiunii, funcționar) și Vlad Pârâu (din Sibiu, unde este cunoscut cu numele de artist Farmacia Muzicală).

Toți au avut poveștile lor, toți și-au exprimat prietenia față de R.R.A. De pe listele cu preferințe ale musafirilor au fost piese cu Alexandra Ușurelu, Ana Belen, Elton John, Aurelian Andreescu, Ileana Șipoteanu, Garou, Ștefan Stan, Michel Sardou, Morrissey, The Weeknd, Pasărea Colibri și alții. Vlad Pârâu a venit cu chitara și ne-a cântat de toate. Și-a promovat convingător și cu mult talent orașul. A primit și cele mai multe întrebări. Au fost emoții, au fost cadouri reciproce, au fost sesiuni foto și schimburi de numere de telefon. Au fost foarte multe mesaje pentru care mulțumim!

Am avut și un interviu telefonic cu Ovidiu Anton, concurent la Eurovision, semifinala națională. În sondajul nostru a ocupat primul loc.
De dragul atmosferei unice, am renunțat la Top 5 Sentimental care va fi difuzat în ediția următoare.

Audio:


Selecția mesajelor (au fost aproape 600!)

Crina Ionescu
Crina Ionescu

Roman Marian Emisiune bună Andrei ! Te urmăresc cu atenție și cu drag . La mulți ani și la cât mai multe emisiuni în beneficiul nostru , al ascultătorilor tăi !
Mia Alexandra Pricope La cat mai multe editii de suflet!
Cristina, metalfan:  Superbă piesa nouă! Mulţumim Maria Magdalena! Mulţumim Andrei! LMA!
Niko, Milano: LMA! Felicitări pentru cele 700 de nopţi perfecte! Vă ascult cu mult drag!
Trupa Barock va ureaza multi ani!
Dan Stroe șofer de camion momentan în Bursa-Turcia: Inspirată noua melodie de generic, multe persoane se vor regăsi în aceste versuri în timpul celor 600 de ediții. Personal nu pot să spun că am participat la toate dar au fost multe nopți în care sutele de kilometri parcurși ascultând  „Psihologul muzical” nu știu pe unde s-au dus. Cu stimă pentru o emisie ce merită chiar și o mie de aniversări…
Va ascult la ERFURT in GERMANIA. Felicitari pt cele 700 de editii. Sunteti o alinare pt sufletele romantice si o terapie pt cei care isi petrec viata pe drumuri departe de familie si de cei dragi. Va iubesc si va doresc tot binele din lume. Semneaza MARIN. SPAIMA STICLELOR DE VIN. Ardelean de la TG. MURES.

Vlad Parau Farmacia muzicala Sibiu
Vlad Parau „Farmacia muzicala”

Codruț, Iaşi: Felicitări pentru ediţia jubiliară! Presimt că va fi o noapte de excepţie! Abia aştept să îi cunosc pe invitaţi!
KissArmy: Felicitări Ade Lyna! E greu să ţii un Fan Club! Noi suntem în legătură cu celelalte fan cluburi din lume, avem discount la bilete oriunde cântă trupa Kiss în lume. Avem discount şi la produsele de merchandise. Există şi întâlniri între fani… Uneori se fac întâlniri şi cu artiştii.
George, Los Angeles: Mulţumesc Crina că l-ai propus pe Morrissey!! Ce fericit sunt! Apropo de fan cluburi, eu sunt în fan clubul lui şi de obicei călătoresc pe unde are concerte, l-am văzut de 41 de ori! Mulţumesc din suflet!
Antoneta Niscoveanu Felicitari pentru emisiune ! Mult succes , si la cat mai multe emisiuni ! Un salut calduros dumneavoastra , si invitatilor din studio . V-am descoperit datorita Adelynei .
Daniela Duran La multe, multe emisiuni!!… si cand veniti prin Targu-Mures, mancam un isler sa sarbatorim!!
Dan Ovidiu Catiche Salutari din indepartata si infrigurata Canada!!!

Bogdan Florin
Bogdan Florin

Mariana Negru La multi ani ! Melodia este super ca toate cintecele ei .
Simona, metalfan: Noi ne strângem în camera Cristinei şi de acolo vă ascultăm. De multe ori îl trimitem pe Marius la bucătărie să facă ceva bun, dulce. Vorbim pe What’sApp cu alţi ascultători apoi trimitem mesaje în emisiune. Nici nu ştim când trec cele 5 ore!
Teddi, Londra: Eu vă ascult la căşti, de multe ori sunt singur acasă. Dar s-a întâmplat să fie şi părinţii iubitei mele (ei sunt britanici) şi s-au mirat că-l difuzaţi pe Marc Bolan… S-a întâmplat să ascult, când eram în ţară, şi de pe motocicletă (am avut câteva drumuri de noapte şi v-am ascultat în căşti).
Mirela, Milano: LMA! Mi-aţi făcut cadou cele mai frumoase nopţi de vineri! Nu o să uit niciodată interviurile cu Toto Cutugno!
Adi din Vaslui plec din pat si sotia imi spune iar te duci sa asculti Mike Oldfield   sau  Pat Benatar  ? la care eu raspund :  Ma duc psiholog  (muzical) !
Bruxelles Andrei: Bună seara domnule Andrei Partoș ma bucur că am găsit până la urmă pagina voastră de FB. Eu vă ascult mereu și nici odată nu vam găsit pagina de Facebook. Eu sunt Mocanu Andrei din sat. Furcenii vechi com. Cosmesti jud. Galați. Vă salut pe toată echipa radio România actualității vă iubesc și țineți-o tot așa că sunteți cei mai buni. Bravo! La mulții ani domnule Andrei!

Tort primit de la Ade Lyna
Tort primit de la Ade Lyna

Mitrofan Viorel Amedica Felicitari si existenta indelungata emisiunii . Inca va mai ascult, ma lupt cu somnul. Ma bucur ca aveti invitati, meritati sa aveti mai multi. Nu ma simt frustrat daca nu-mi cititi mesajul, tot ala raman, al dumneavoastra credincios ascultator, de obicei mut.
Daniela, Blaj: Provocare pentru Vlad: să cânte un refren (măcar) dintr-o piesă a lui Vasile Şeicaru! Îmi place foarte mult cum cântă! Felicitări! Este foarte talentat!
Arici Ţepos LMA Psihologul muzical! Îmi place noul imn! Felicitări Vlad!
Ciolompea Dan La mulți ani și cât mai mulți invitați de marcă în fiecare vineri!O excelentă emisiune aniversară!
Emilia Nicolae La multe ediții!
Mihail Turturică Si uite asa vineri de vineri, a venit ediția 700! Felicitari Andrei pentru dedicarea voastra pentru emisiunea aceasta și pentru tot ce realizați saptamână zi de zi !
Traian O ediţie de colecţie! LMA! Mulţumesc pentru tot!
Diana, Bologna LMA emisiunii! La cât mai multe ediţii! Mulţumesc pentru Cohen!

Tort primit de la Crina
Tort primit de la Crina

KissArmy Emisiunea este foarte bună! Poate ar trebui să vă gândiţi la o cale să puneţi pe Youtube fragmente video din emisiune… sau să găsiţi o cale să folosiţi mai mult partea video…
Dan, fan The Cure Eu mi-aş dori să faceţi top 5 cu The Cure, Pet Shop Boys, Duran Duran, New Order. Asta mi-aş dori eu de la această emisiune. În rest, e o emisiune perfectă!
Arici Ţepos Eu mi-aş dori să NU faceţi top cu New Order, Pet Shop Boys şi ceilalţi enumeraţi. :))))
Boogie Eu am fost fericit că aţi difuzat Megadeth! LMA Steve Harley! LMA Adrian Smith! 🙂 LMA Psihologul muzical!
Sebastian Diaconu Sa va dea D-zeu sanatate! Imi era teama ca trece noaptea si nu ascultam o linguriță de metal…. Fie el și acustic. Salutări prietenilor din studio și de aiurea. Somebody called me Sebastian!
Marius din Brasov Neata si multumiri din inima pentru ca existati! Salutari Crinei!
Vă ascult cu plăcere aici în Letonia. Felicitări. Sorin șofer tir.
La cat mai multe nopti minunate! Multumim pentru toata sustinerea! Iulia, in numele fanilor Garou de acasa, dar si in nume propriu – sunt mandra sa spun ca merg la Psiholog(ul Muzical) de mica… cu mama!
Foarte frumoase mesaje primiti ! Dar , oare , nu va critica nimeni ? Sau  , nu aveti voie sa le cititi ? Gelu –  Germania.
Maria Magdalena Danaila La mulţi ani Psihologul muzical – sper ca forma finală a piesei să fie mai pe placul tuturor …
Alin Dinca La multe multe inainte!
Alina Manole La multe sute/mii inainte!
Cezar Petrovici Salutari nocturne de la Satu Mare! La multe nopti cu Psihologul muzical!
Ovidiu Scridon Sanatate, mult noroc si LA MULTI ANI!
Imi amintesc cu bucurie aniversarea a 500 de editii cind am fost impreuna in studio.
Dan Manciulea Nu suntem opt mii, dar suntem optimi!
Petrescu Marcian LA MULTI ANI pt. cea de-a 700 editie !!! smile emoticon LA CAT MAI MULTE

cadouri :)
cadouri 🙂

Cristian Popescu ” SPARG ” O SAMPANIE IN CINSTEA ACESTUI EVENIMENT 700 DE EDITII ALE ” PSIHOLOGULUI MUZICAL ” LEAC PENTRU SUFLET , PRIETEN , NECONDITIONAT , AL TUTUROR VARSTELOR ” PSIHOLOGUL MUZICAL ” SI-A CONSTRUIT DE-ALUNGUL ANILOR UN LACAS DE CULTURA AL MUZICII USOARE <POP -ROCK > PENTRU IUBITORII ACESTOR GENURI SI TOATE ACESTEA DATORATE UNEI PERSOANE CARE SE STRADUIETE IN FIECARE VINERI NOAPTEA SA ADUCA IN MIJLOCUL NOSTRU PE CALEA UNDELOR MUZICA , UN PRIETEN CARE DARUIESTE IUBIRE SI CALDURA SUFLETEASCA , ANDREI PARTOS , , IMPREUNA CU COLECTIVUL SAU DE EMISIE > LA MULTI ANI SI SA DEA DUMNEZEU SA SARBATORIM IMPREUNA SI CEA DE A 1000-A EDITIE !!!
Dana Cristescu La cat mai multe editii! Si la cat mai buni prieteni!
Ioana Sandu La infinit de multe ediţii ! Cu drag !
Anca Pascale Sanatate si viata lunga si sunt sigura ca multe emisiuni vor urma. Imbratisez prietenii din studiou si ma bucur sa o aud pe Lavi vorbind plina de curaj.

Mesaje de la cei care au fost în studio:
Bogdan Florin Impresiile mele dupa editia 700 Chiar am fost a doua oara la emisiune, emotiile au existat. M-am bucurat enorm ca m-am intalnit cu Lavinia-Mihaela Ban, cu Farmacia Muzicala, cu dna Ade Lyna si cu Crina Ionescu. Discutiile au fost frumoase, melodiile cantate de ” farmacist ” m-au uns pe suflet, dna Ade Lyna si povestile dansei despre Garou au fost minunate. Discutile dintre gazda, „farmacist” si Lavinia despre logica, despre educatie au fost foarte interesante. Melodiile propuse de Crina au fost minunate. Iulia a fost ca si data trecuta a fost de nota 10. Va multumesc Andrei si Iulia ! Ati fost minunati, va multumesc. Cu ajutorul Domnului poate ne vom mai revedea.

alt cadou :)
alt cadou 🙂

Lavinia-Mihaela Ban Dragilor, am ajuns cu bine acasă la Timișoara (zâmbiți , da? după 3 zile wink emoticon ). Vă povestesc prima dată cum am fost întâmpinată de ai mei. Mama mi-a spus cum am „enervat-o” ,nestiind ce sunt „ischlerele”. Cum i-a venit să pună mâna pe telefon să spună cum intr-o noapte am mâncat o cutie întreagă de ele, cumpărate de ea pentru mine. Când vorbim acum ne amuzăm amândouă. :)))) Am primit chiar și o invitație din partea nașei mele, la cofetăria „Codrina” din Timișoara, ca să mănânc „ischlere”. Promit foto când se va produce”evenimentul”. :)))
Pe mine această întâlnire specială m-a „încărcat” pozitiv. Cu energie, bucurie. Îmi revăd cu drag prietenii pe care îi am datorită emisiunii pe care o realizează Andrei. Apropierea noastră a venit firesc în timp. Pe Crina o știam de pe forum. Dar am început să vornim cu ocazia aniversării „virtuale” a Iuliei (ați citit despre ea). De atunci mi-am dorit să ne și vedem. Dorința a devenit realitate. Mi s-a împlinit în această ediție „700”. Și tot ce e cu „7” e deosebit pentru mine, născută fiind în 07.07. Am călătorit de această dată cu vagonul „7”. Vedeți, nimic nu e întâmplător. wink emoticon Cu Bogdan Florin conversasem atât pe forum, cât și pe facebook. Lui Vlad îi ascultam mesajele pe care le trimite în emisiune și îmi devenise familiar. Sunt încântată de cunoștință, să îl știu. Știam că vine de la Sibiu și am început să vorbim cum e și normal despre cum am călătorit, încă de la prima vedere. Eu abia aștept să îl mai ascult cântând, fiindcă tare mi a plăcut. Toată admirația mea pentru Ade Lyna, pentru pasiunea ei muzicală. Bucuroasă sunt și de revederea cu doamnă Diana Croitorescu. M-a încurajat să trec peste emoții și i -am mărturisit cum simt eu pasiunea pentru profesia pe care o au cei care lucrează acolo. Sunt de neuitat toate aceste întâlniri. Iar după cele 5 ore îți vine să mai rămâi. Nu reușesc să transpun în cuvinte ceea ce simt, dar, Andrei și cei care acum mă știu, cu siguranță intuiesc. Voi fi mereu cu gândul aproape de voi. Și îmi veți simți prezența aici. Această întâlnire a venit pentru mine intr un moment în care chiar aveam nevoie. Iulia știe, deoarece i-am mai mărturisit de dorința mea în conversațiile noastre. Și s-a împlinit. Pentru că există „Psihologul muzical”. Și îi Mulțumesc!
La Multe Ediții! Cu drag!
P.S. 1.Pe fete, Iulia și Crina, le rog să mă ierte pentru neajungerea mea la întâlnirea stabilită, din a doua zi! Vă îmbrățișez!
P.S.2- voi povesti și de o altă întâlnire a mea, aman din cauza oboselii să scriu, mâine revin ;
P.S. Mulțumesc Mirelei Dragușin pentru găzduire!
Ade Lyna O alta bucurie care m-a emotionat, primirea in acest grup.
Acum am mult mai multe emotii. Vineri noapte, cred ca din cauza anesteziei care mi-a fost administrata dimineata cand am facut o mica interventie la mandibula, nu am avut emotii atat de mari si aveam impresia ca este ireal totul. Culmea este ca medicul mi-a spus sa nu vorbesc vreo 12 ore si m-a avertizat ca voi avea dureri mari dupa.
In concluzie, am vorbit mult si durerile au aparut abia sambata. Cat am fost la Psiholog totul a fost perfect. Nu as fi ratat pentru nimic in lume aceasta ocazie si la cat sunt de zurlie cred ca si cu perfuzie la purtator as fi venit smile emoticon
Va multumesc pentru atentie si aprecieri! Eu sunt mult mai bogata acum, mi s-a implinit o dorinta veche, veche si am intalnit oameni minunati.
Andrei, tot ce scriu este exact ceea simt si gandesc.
Va imbratisez cu drag.

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here