Radu Paraschivescu la Psihologul Muzical (ediția 857 – 2.03.2019)

1
191

 

Noul imn al emisiunii, creat de Vlăduș Pârâu, ajutat de Nicu Turcu, are acum un titlu, „Fac din noapte zi”.

A revenit Radu Paraschivescu, primit mereu cu mare bucurie de ascultători. Scriitor, comentator sportiv, editor de carte, pasionat de muzică a făcut și cadouri pentru doi tineri care au formulat întrebări, comentarii spectaculoase. Volumul ”Orice om îi este teamă” a ajuns la cine merita (Viky Tuca și Dark Angel)! Muzica propusă de invitat  a inclus nume ca Mark Knopfler, Phoenix, Queen, Green Day, Lou Gramm, The Cure, Pink Floyd Amy McDonald ș.a.m.d. S-a vorbit mult și aplicat despre soarta limbii române, despre greșeli frecvente  din spațiul public. Aveți ce asculta, cu siguranță!
Agenda pop-rock a fost ceva mai scurtă dar oferă șansa să auziți nume mari ca Rory Gallagher, Carpenters, Bon Jovi, Freesau Engelbert Humperdinck.
Top 5 Sentimental cu Paula Seling a adus pe primele locuri cântecele 1. Ploaie în luna lui marte, 2Ce bine că ești, 3. Promit.

Audio:

Filmări și mesaje din emisiune:

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. Multumesc domnule Partos pentru emisiunea in care a fost invitat Radu Paraschivescu. Va ascult in fiecare vineri seara si in minutele in care astept sa spuneti numele invitatului imi spun in gand: Radu Paraschivescu. Mi-ati facut o surpriza de 1 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here