Radu Pietreanu la Psihologul muzical (ediția 841 – 10.11.2018)

0
295

Un debut de mare succes! Debut în emisiune, desigur. Radu Pietreanu, cunoscut mai mult pentru sutele de programe cu Vacanța Mare, a fost descoperit în această ediție ca o persoană de mare talent polivalent, de poet sensibil, de sportiv, de imitator performant. Remarcabilă rezistența sa la efort intelectual. Venea de la un show și pleca direct de la noi spre Cluj cu mașina, la altul. Pe lângă momente spectaculoase live, aveți secvențe de pe CD-urile Vacanța Muzicală (alături de Mihai Napu)- „Intre înger și drac”, „Parodia salvează România” (aici a colaborat cu Cristi Pup) și ”Nimeni nu e singur de Crăciun” nelansat încă oficial, o colaborare frumoasă cu Evandro Rossetti. Radu este un mare fan al muzicii italiene din anii 60-70, pe care o știe, o cântă fără ezitare. A propus cântece cu favoritul Gianni Morandi, dar și cu Creedence Clearwater Revival, I Santo Californiasau Adriano Celentano.

Agenda pop-rock se referă la George Țărnea (ar fi fost ziua poetului), Ana Pătan, The Eagles, Elvis Presley, Lenny Kravitz, Cornel Constantiniu sau A. G. Weinberger.

Runda a doua a cântecelor propuse de ascultători (cele careți fac pielea de găină) include piese cu Charles Aznavour, John Lennon, Eric Calptonsau Mădălina Amon.

Top 5 Sentimental este al lui Billy Joel. Informații utile și cântece votate. Primele clasate sunt 1. Uptown Girl, 2. Just the Way You Are, 3. Piano Man. 

 

Audio: 

 

Mesaje și video din timpul emisiunii:

 

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here