Raluca Blejușcă și Dana Cristescu la Psihologul Muzical (ediția 853 – 2.02.2019)

0
309

Prima ediție a lunii februarie, e deschisă de Josh Groban. A fost Ziua Clătitelor.A revenit pentru a treia oară în studio Raluca Blejușcă (fostă Angels, fostă Ciocârlan) însoțită de promoterul ei, Dana Cristescu. Raluca a fost la noi ultima oară acum 12 ani. De atunci n-a prea cântat, a devenit mămică (are 5 copii), s-a retras la Tulcea, s-a ocupat, alături de soț, de creșterea celor mici. Talentul și vocea îi permit să aspire la un nou succes răsunător. A adunat premii interne și internaționale încă de la 9 ani, dar acum e decisă să cânte numai ce-i place, ce i se potrivește. O veți auzi cu negativ sau acapella, veți avea și creații noi înregistrate, pregătite pentru un album de come-back. Raluca Blejușcă a fost la Cerbul de Aur 2018, unde a avut parte de un incident greu de imaginat. Ascultați și veți afla. O voce deosebită, o tânără (născută la Mangalia pe 27.08.1986 ) care are multe de spus.

Angenda pop-rock include numa ca Bere Gratis, Graham Nash, Bellamy Brothers, Eva Cassidy, Shakira, Carpenters, Genius ș.a.

Răspundem când suntem în stare (a 13-a rundă a cântecelor de suflet) vă propune numne ca Michael Jackson, Doru Stănculescu, Jimmy Page și Robert Plant, Julio Ioglesias, Compact ș.a.m.d.

Topul 5 Sentimental a fost al blues-ului, al chitaristului Stevie Ray Vaughan. Primele clasate: 1. The House Is Rockin, 2. Pride and Joy, 3. Vodoo Child.

Audio:

 

Mesaje și filmări din timpul emisiunii:


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here