Rata de infectare în București a depășit pragul de 10 la mie. Ce restricții sunt în vigoare în Capitală

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
114

Rata de infectare în București a depășit pragul de 10 la mie. Ce restricții sunt în vigoare în CapitalăIncidența cazurilor de Covid a ajuns marți dimineața în Capitală la 10,31 la mia de locuitori, potrivit datelor DSP București. Luni, aceastaa fost de 9,64.

În spațiile publice, cum ar fi piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție.

Este permisă desfășurarea orelor de educație fizică doar în spații deschise, fără obligativitatea purtării măștii de protecție.

Raed Arafat spune că deocamdată nu se ia în calcul carantinarea Capitalei

Raed Arafat a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, dacă autorităţile iau în calcul să dispună măsura carantinei în cazul Bucureştiului, având în vedere că rata de incidenţă se apropie de 10 la mia de locuitori.

Nu s-a pus problema Capitalei să intre în carantină. Şi aţi văzut, se iau măsuri, sunt măsurile de 3 la mie, de 6 la mie, de 7,5 la mie, dar se evită totuşi carantinarea unei capitale, care ar avea un impact major. La acest moment acest lucru nu s-a discutat”, a afirmat Raed Arafat, potrivit Agerpres.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/rata-de-infectare-in-bucuresti-a-depasit-pragul-de-10-la-mie-ce-restrictii-sunt-in-vigoare-in-capitala-1690287

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here