Reacţia dură a lui Tudor Chirilă după ce i-a văzut pe Iohannis şi Ponta împreună la sărbătorirea Micii Uniri

0
9

Sursă foto: Rock FM
Sursă foto: Rock FM

Articol din Gândul (27.01)
Imaginile în care preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta au stat unul lângă altul la parada organizată la Iaşi cu ocazia Micii Uniri s-au viralizat pe internet.
Reacţiile pro şi contra la imaginea în care cei doi apar zâmbind nu au întârziat să apară. Tudor Chirilă este unul printre cei mai critici comentatori. Acesta a spus că îi vine să vomite când vede ce a ajuns preşedintele să facă alături de adversarul său la prezidenţiale.
Îmi provoacă o stare de greaţă imaginile cu preşedintele Iohannis şi Ponta zâmbind împreună la sărbătoarea Micii Uniri. Trebuie să fii dintr-un aluat cu totul special (n-aş vrea nici măcar să-l miros) ca să poţi lăsa cu atâta uşurinţă în spate mizerabila campanie din noiembrie. Ca şi cum Ponta n-ar fi împroşcat cu noroi, ca şi cum Iohannis n-ar fi fost murdărit. Cine a zis că e uşor să fii politician? E nevoie de obraz gros de tot. Îmi rămâne speranţa din ce în ce mai palidă că Iohannis îşi va respecta promisiunile făcute electoratului. Ştiu, sunt idealist. Mă duc să-mi caut un antivomitiv.”, e mesajul lui Chirilă postat pe contul de Facebook.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here