REALIZĂRI DE REŢINUT

0
22

 
Ce bine că sunt aşa de mulţi parlamentari! DNA şi alte organe au de unde alege. Mai neplăcut e că toţi au promis că nu se mai bagă, că imunitatea e numai pentru declaraţii politice. Aceşti oameni sunt cei trimişi de noi acolo să ne facă legi drepte şi folositoare. În curând vor apărea liste cu parlamentarii nepătaţi. Va fi mai simplu de urmărit o astfel de listă!
Parlamentul a refuzat să avizeze cererile procurorilor de urmărire penală sau arestare a următorilor deputaţi şi senatori: Daniel Chiţoiu (PNL), Laszlo Borbely (UDMR), Varujan Vosganian (PNL), Titi Holban (UNPR), Florin Popescu (PMP), Vlad Cosma (PSD), Ion Stan (PSD), Victor Paul Dobre (PNL), Marius Isăilă (PSD), Cătălin Teodorescu (PDL), Dan Şova (PSD), Ion Ochi (PSD).
 
Citesc pe pagina lui Florin Toma:
„Cererea DNA a fost aprobată: Elena Udrea va fi mutată la Penitenciarul Târgșor. Este ODIOS ce se întâmplă! „Binomul” şi-a pierdut răbdarea. Este cumplit de nervos, fiindcă nu ştie la ce să mai recurgă, pentru a o distruge definitiv. Imaginaţi-vă numai o clipă ce i se poate întâmpla acolo, unde se află închisă pegra infracţională feminină a României. Toate acestea, în condiţiile în care, atenţie, dosarul a ajuns în instanţă!! Dar mai au ei, procurorii, ceva de cercetat, de efectuat nişte expertize, de imaginat ceva(!). Repet: ODIOS. Aşa ceva cred că nici în „democraţiile” africane nu s-a pomenit. Şi asta, doar pentru că EU refuză să facă un denunţ fals împotriva lui Traian Băsescu… Ceva mă face să cred că – peste un timp, nu ştim, cât va vrea „Binomul”, un an, doi… etc. – se va ajunge la CEDO”

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here