Reduceri mari la Gaudeamus. Aici găsiţi programul Târgului de carte

0
19

GAUDEAMUSEditurile româneşti au pregătit pentru ediţia din acest an a Târgului de Carte Gaudeamus foarte multe surprize, lansări unde cititorii îşi pot întâlni scriitorii preferaţi, dar şi reduceri consistente, vizitatorii având astfel ocazia de a cumpăra cărţi cu preţuri începând de la 1 leu.
 

PROGRAMUL COMPLET AL TÂRGULUI DE CARTE GAUDEAMUS 2014 ÎL GĂSIŢI AICI!

 
Cea de-a XXI-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, care va avea loc de miercuri până duminică, în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, oferă vizitatorilor aproximativ 750 de evenimente editoriale şi profesionale, un număr record în istoria manifestării. La cea de-a XXI-a ediţie a Târgului Gaudeamus, editurile Polirom şi Cartea Românească sunt prezente cu peste o mie de titluri, toate aflate la o reducere de până la 20%. La stand se găsesc 34 de titluri noi, având în program 31 de evenimente, lansări şi dezbateri.
(…)
La editura All, reducerile şi noutăţile îi întâmpină pe cititori. De asemenea, o serie de lansări vor prilejui întâlnirea cu scriitorii preferaţi.
„Cei care vizitează anul acesta standul editurii All au parte nu numai de reduceri foarte mari de preţ, dar au şi parte de noutăţi, care vor avea parte şi de lansări. Sâmbătă vor avea loc cele mai multe lansări. (…) O să avem un eveniment cu Pixi, în care vor veni şi câţiva copii de la o grădiniţă, o să coloreze, o să deseneze, o să cânte, o să se distreze”, a declarat pentru MEDIAFAX Sabina Ghiulţu, asistent marketing & PR editura All.
 
Puteţi citi articolul în întregime pe site-ul adevărul.ro
 
 

Sâmbătă, zi regală, în cadrul Târgului Gaudeamus

 
Curtea Veche Publishing lansează sâmbătă, în cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, şase titluri noi în colecţia de cărţi regale şi propune cititorilor să petreacă împreună o “Zi regală”.
Seria de evenimente va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie, între orele 15.00-19.00, la standul editurii din cadrul Pavilionului Central Romexpo, şi include lansări de carte în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principele Radu şi Principesa Margareta ai României şi sesiuni de autografe.
Detalii despre programul Zilei Regale găsiţi aici:
http://adevarul.ro/cultura/carti/zi-regala-cadrul-targului-gaudeamus-1_546da0a20d133766a810eeab/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here