REZIDENT EX a lansat videoclipul piesei "Noi sa fim noi" (26.02)

0
28

Rezident ExJoi, 26 februarie, formaţia Rezident Ex a lansat videoclipul piesei „Noi să fim noi„.
Iată ce au declarat băieţii despre această piesă:
Noi sa fim noi” este o piesa foarte draga noua, dedicata fanilor de muzica rock, care de atatea ori au facut din intalnirile noastre o sarbatoare.
Bucuria de a fi impreuna, de a simti la fel, creeaza acea magie pe care noi – toti cei care traim si iubim aceasta forma de libertate – o numim „Rock´n´Roll” . Ea a devenit un mod de a gandi, de a simti, o identitate a mai multor generatii. E un reper si o adevarata emblema a rebelilor notorii din ultimele decenii.
Videoclipul „Noi sa fim noi” combina filmari live ale echipei Infomusic si imagini personale ale membrilor grupului. Christian Podratzky, realizatorul clipului, marturiseste ca a vrut sa reproduca o atmosfera emblematica pentru REZIDENT EX, atat live, cat si in studio si privat.
Muzica este semnata de trio-ul Adrian Popescu, Matthias Lange si Tavi Iepan, cel din urma fiind si autorul textului. Bass-ul ii apartine, ca de obicei, lui Christian Podratzky, microfonul lui Sebastian Simonis– lead vocal, iar la tobe e veteranul Mark Cross. Mixajul a fost realizat de Thomas „Schrödey” Schröder in studiourile ABSURD din Hamburg.
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here