REZIDENT EX a lansat videoclipul piesei "Noi sa fim noi" (26.02)

0
32

Rezident ExJoi, 26 februarie, formaţia Rezident Ex a lansat videoclipul piesei „Noi să fim noi„.
Iată ce au declarat băieţii despre această piesă:
Noi sa fim noi” este o piesa foarte draga noua, dedicata fanilor de muzica rock, care de atatea ori au facut din intalnirile noastre o sarbatoare.
Bucuria de a fi impreuna, de a simti la fel, creeaza acea magie pe care noi – toti cei care traim si iubim aceasta forma de libertate – o numim „Rock´n´Roll” . Ea a devenit un mod de a gandi, de a simti, o identitate a mai multor generatii. E un reper si o adevarata emblema a rebelilor notorii din ultimele decenii.
Videoclipul „Noi sa fim noi” combina filmari live ale echipei Infomusic si imagini personale ale membrilor grupului. Christian Podratzky, realizatorul clipului, marturiseste ca a vrut sa reproduca o atmosfera emblematica pentru REZIDENT EX, atat live, cat si in studio si privat.
Muzica este semnata de trio-ul Adrian Popescu, Matthias Lange si Tavi Iepan, cel din urma fiind si autorul textului. Bass-ul ii apartine, ca de obicei, lui Christian Podratzky, microfonul lui Sebastian Simonis– lead vocal, iar la tobe e veteranul Mark Cross. Mixajul a fost realizat de Thomas „Schrödey” Schröder in studiourile ABSURD din Hamburg.
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here