Richard Clayderman celebrează Ziua Femeii la București pentru prima dată cu full orchestra

0
20

Richard Clayderman 8 martie 2017Richard Clayderman, cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, oferă femeilor în dar cel mai frumos cadou: un concert dedicat lor, cu piese atent selectate și cu multe alte surprize, pentru o atmosferă plină de delicatețe și romantism.
Richard Clayderman își dă întâlnire cu publicul din România într-un concert fulminant, cu o producție fără precedent, pe 8 martie la Sala Palatului.
Celebrul pianist va fi acompaniat pe scenă de nu mai puțin de 100 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice București
Astfel, spectatorii români vor avea șansa de a sărbători Ziua Internațională a Femeii alături de unul dintre cei mai romantici muzicieni ai planetei, într-o atmosferă captivantă, încărcată de emoție și tandrețe.
The Prince of Romance, așa cum este cunoscut pianistul de origine franceză, este un artist foarte atașat de țara noastră întrucât în cazul fiecărui concert pe care l-a susținut la noi, a introdus elemente de noutate, reușind să ne surprindă de fiecare dată. Astfel, de-a lungul timpului, pianistul i-a avut alături pe muzicienii Cameratei Regale, pe prim-balerina Monica Petrică și pe coregraful Razvan Mazilu, dar și pe bine cunoscutul maestru al nailului, Gheorghe Zamfir.
De această dată, grația muzicală va fi emanată de virtuozitatea lui Clayderman și a Orchestrei Simfonice București, iar spectacolul se anunță a fi unul de neuitat.
Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, artistul a fost denumit de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”.
Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline” care a încântat oameni din toată lumea și care încă reprezintă coloana sonoră a multor povești de dragoste.
Biletele pentru concertul lui Richard Clayderman se pot achiziționa la diferite categorii de pret, în funcție de apropierea față de scenă, după cum urmează:

  • Categoria VIP – 350 RON
  • Categoria I – 250 RON
  • Categoria a II-a – 200 RON
  • Categoria a III-a – 140 RON
  • Categoria a IV-a – 99

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim. – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas, și online pe www.eventim.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here