Richie Sambora a lansat „Lighthouse”, o piesă dedicată celor care se luptă cu dependența de heroină – VIDEO

0
33

Richie Sambora a lansat o nouă piesă. Este vorba despre „Lighthouse”, o melodie cu ajutorul căreia își dorește să aducă speranță în sufletul celor care se luptă cu dependența de droguri. Aseară (27 mai), Richie a cântat pentru prima dată această piesă, în cadrul unui eveniment care a avut ca scop tragerea unui semnal de alarmă în ceea ce privește dependența de heroină, și care a avut loc la Pine Belt Arena din New Jersey. Richie Sambora a recunoscut că a consumat droguri, dar a adăugat că a scăpat de dependență acum. „Eu am trecut prin asta. Știu ce înseamnă să fii dependent. E adevărat că nu am luat heroină, dar am consumat altele”, a declarat el în fața reporterilor.
 
Inițial titlul piesei a fost „Needles On The Shore”, dar a decis în ultima clipă să îl schimbe. „Am vrut ceva mai optimist, am vrut să aduc oamenilor o rază de lumină și un strop de speranță. Toate lumea are nevoie de o luminiță atunci când rătăcește în întuneric”, a spus Richie.
 
În fața celor 4.000 de spectatori din sală, și cei 1.000 care urmăreau evenimentul pe monitoarele montate de în sălile de curs, Richie Sambora a declarat că este la fel de speriat ca orice alt părinte aflat în fața lui. „Eu sunt și tatăl unei fete de 16 ani. Mi-e frică… dar nu pot să trăiesc cu frica în sân. Împreună putem schimba ceva și îi putem ajuta pe cei din jurul nostru, îi putem ține departe de droguri”.
 
La finalul recitalului, Richie a îmbrățișat o mamă din public al cărei fiu a suferit leziuni cerebrale și acum se află imobilizat într-un scaun cu rotile, după ce a consumat heroină o singură dată.
 
„Lighthouse” va putea fi cumpărată de pe iTunes. Toate încasările vor fi direcționate către tratamentul persoanelor dependente de droguri din New Jersey.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here