Roman Iagupov (Zdob si Zdub) este invitatul special al trupei Bosquito in show-ul "Sa nu spui ce-am facut aseara" (13 ianuarie)

0
26

Bosquito 13 ianuarieUnul dintre cei mai energici si iubiti artisti de peste Prut, Roman Iagupov, va urca pe scena alaturi de baietii de la Bosquito pe 13 ianuarie, la Arenele Romane. 
Daca pe 17 ianuarie 2016, Radu Almasan a fost alaturi de Zdob si Zdub in cadrul show-ului aniversar, acum este randul lui Roman sa fie alaturi de prietenii sai.
Roman Iagupov a infiintat Zdob si Zdub in 1994 impreuna cu Pugaci si cu Mihai Gincu, iar din acel moment au reusit sa cucereasca inimile a milioane de oameni cu energie si veselia lor. Fiecare intalnire cu Roman este una unica si la fel va fi si de aceasta data.
Bosquito va invita pe 13 ianuarie la Arenele Romane, la show-ul „Sa nu spui ce-am facut aseara”, un show in care surprizele se vor tine lant!
Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membri sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa „Intuneric in culori” alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.
Biletele pentru concertul BOSQUITO de la Arenele Romane pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in format fizic in Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop, Beraria H si Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, la oferta urmatoarele preturi:
– Golden Circle (in fata scenei) – 65 de lei
– Acces General – 45 de lei
In ziua concertului, la intrare biletele vor costa 70 de lei Golden Circle, respectiv 50 de lei Acces General.
Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucati. 
Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau Orange cu plata pe abonament sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here