ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Pentru Dumnezeu, fie-vă milă de Victor Ponta! Deconectați-l de la aparatele Guvernului!

0
14

Articol de Ion Cristoiu, publicat în EVZ
Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de către Binomul SRI-DNA în cadrul Operațiunii Un Guvern pentru Rața mecanică de la Cotroceni.
Cu acest prilej, Rața mecanică a ieșit în  fereastra Cotrocenilor și a măcănit din nou cererea de demisie a lui Victor Ponta. E drept nu înainte de a face cel mai hazliu  anunț din istoria președinției sale,  nu lipsite de momente nebunești hazlii. Și anume că nu ține conferința de presă dedicată deciziilor CSAT în chestiunea refugiaților, conferință așteptată de toată lumea, pînă cînd nu e îngropat  Corneliu Vadim Tudor, mortul privilegiat al României tv, care ar trebui să-și schimbe denumirea în Cimitir  Tv.
Chiar de vineri, 5 iunie 2015,  cînd  Victor Ponta a fost convocat la DNA, pentru a-i da  lui Klaus Iohannis pretextul de a-i cere demisia, am susținut că afacerea n-are nici o legătură cu  așa zisa Justiție independentă, ci cu folosirea Justiției de către  Poliția politică prezidențială pentru a și rezolva interesele politico- mafiote de după plecarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni.
Nu mă dezic de această credință nici acum cînd Victor Ponta a fost trimis în judecată.
La vremea respectivă am susținut cu tărie că premierul nu trebuie să demisioneze, pentru că altfel ar  da satisfacție Binomului de tristă amintire SRI- DNA.
Acum însă susțin cu aceeași tărie că Victor Ponta trebuie să demisioneze.
Și nu pentru că a fost trimis în judecată, ci pentru altceva, mult mai grav, petrecut din 5 iunie 2015 pînă acum.
Prin plecarea lui Victor Ponta din fruntea PSD și venirea în locul său a lui Liviu Dragnea,  autoritatea premierului s-a redus drastic. Și  s-a redus nu atît pentru că e greu să fii premier fără a fi și șeful partidului de guvernămînt, ci pentru că Liviu Dragnea, cu sau fără misiune, s-a dat peste cap pentru a-i face praf lui Victor Ponta autoritatea de premier.
În același timp, nu putem să nu remarcăm că și Victor Ponta s-a zbătut să fie cît mai mărunt în funcția de premier.
 
http://www.evz.ro/romania-lui-cristoiu-pentru-dumnezeu-fie-va-mila-de-victor-ponta-deconectati-l-de-la-aparatele-guvernului.html
 
sursa: Evenimentul Zilei

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here