RUȘINE DE NEUITAT 19.06.

0
25

romania albania euro 2016După 68 de ani ne-a bătut Albania. Specialiștii, publicul afirmă că NU AVEM VALOARE! Unii nu știu să dribleze, să paseze, să șuteze, alții n-au forță, n-au suflu, n-au condiție fizică etc. Iordănescu trebuie să plece, dar nu singur, ci cu șefii F.R.F. Cei care au renunțat la echipa medicală cu puțin timp înainte de turneu, să plătească.Avem 4-5 accidentați după 3 jocuri!* Da, portarul a greșit capital, dar ceilalți jucători ce cusur au? Nu puteau înscrie de 2-3 ori?* Reacțiile Generalului sunt discordante, pe el nu-l interesează că o țară întreagă se simte umilită. El se ceartă cu ziariștii, cu oricine. El a văzut un joc bun.* Ar fi frumos să fie un moment zero, cum a cerut Șumudică, dar nu va fi!*  Nu au scuze nici jucătorii, nici conducătorii, nici prea numeroșii antrenori! Nici măcar noul staff medical. * E drept, arbitrajul a fost aiurea, ne-a dezavantajat de câteva ori, dar nu  poate fi invocat în acest context. Nu mai dau nume de jucători, pentru că nu ajută la nimic. Un alt antrenor, va gândi, sper, altfel lotul pentru calificările la mondiale. E cea mai tristă noapte fotbalistică după 10-20 de ani. Dacă ne elimina Franța, durerea era minoră. Dar Albania???
P.S. Faptul că Burleanu șeful FRF a refuzat să vină la interviul de final la Dolce (Telekom fiind și sponsorul echipei) arată atitudinea conducerii unei Federații muribunde, inutile. S-au pus zeci de întrebări care n-au primit răspuns: de ce s-a schimbat calendarul Ligii? de ce s-a amânat finala Cupei Ligii? de ce n-a fost luat Budescu? de ce au rămas acasă jucători tineri în timp ce Iordănescu se plânge acum de vârsta lui Sânmărtean (dacă tot l-ai luat, de ce nu a jucat)? de ce n-a venit căpitanul Chiricheș la interviul final? care e proiectul Burleanu, odată ce fotbalistic nu am arătat nimic?   Vom juca cu Danemarca, Polonia, Muntenegru pentru Mondiale. E clar ce va urma?
Sondajul de pe acest site, a indicat victoria Albaniei, de unde se poate deduce încrederea publicului în echipa națională!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here