S-a lansat noul single al trupei SPAM – „Fata care merge pe bicicletă” – VIDEO

0
206

S-a lansat noul single al trupei SPAM - „Fata care merge pe bicicletă" - VIDEOTrupa SPAM, una dintre cele mai proaspete prezențe din peisajul pop-rock-folk alternativ din România, a lansat săptămâna aceasta, în noua formulă, piesa „Fata care merge pe bicicletă”, un cântec despre căutări personale, despre libertate interioară și exterioară și despre curajul și bucuria de a descoperi cine suntem de fapt.

Muzica și versurile cântecului aparțin Anei Maria Ivan, care s-a alăturat trupei SPAM în urmă cu doar câteva luni. Ana Maria Ivan este actriță, cantautoare și a fost pentru multă vreme unul dintre cei mai entuziaști fani ai trupei SPAM.

Tot acum s-a lansat și videoclipul piesei, realizat de Tudor Olaru, basistul trupei SPAM, care a realizat și producția muzicală a piesei. Cosmin Vaman (voce), Eugen Toboș (chitară solo) și Ciprian Diaconu (tobe) completează sound-ul proaspăt cu care fanii s-au obișnuit și pe care îl apreciază deja.

E un cântec la care te întorci în zilele în care nu ți-a ieșit nimic bine, e un cântec pe care-l asculți dimineața în drum spre serviciu , sau în drumul spre casă după o zi obositoare la serviciu. E o permanentă întoarcere la interior și la ceea ce știi că e important. E și un cântec care surprinde traseul pe care l-am parcurs eu până acum , adolescenta care a devenit femeie pe muzica trupei Spam și care astăzi are bucuria de a spune că „Fata care merge pe bicicletă” este un cântec al acestei trupe … un cântec oglindă în care sper să se privească cu sufletul deschis cât mai multă lume.„, a declarat Ana Maria Ivan.

Single-ul „Fata care merge pe bicicletă” poate fi ascultat pe canalul de YouTube al trupei, iar în curând va fi disponibil pe toate platformele importante de streaming. În urmă cu două luni, trupa a lansat „Mai tineri ca azi”, un alt cântec care anunță următorul material discografic, ce va fi lansat în cursul anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here