SÂMBĂTA NEAGRĂ A HANDBALULUI 22.10

0
2

handbal feminin la TVR aNu intru în amănunte pentru că am comentat ambele jocuri pe pagina de Facebook. Semnalez doar unele aspecte comune.. Ambele echipe românești au foarte multe nume străine. Ambele echipe au avut, la un moment dat, avantaj de 3-4 goluri și ambele au pierdut. Dinamo, la băieți, a avut parte de o galerie senzațională, jucând acasă, a avut un adversar de bătut, pe Nantes și n-a știut să gestioneze ultimele 5 minute. E banca tehnică, sunt jucătorii? Cert e că e păcat, pentru că am văzut momente foarte bune în prima parte. Fisuri mari în apărare, naivități în atac, deși sunt acolo niște jucători din Iran cu caliăți fizice excelente. Dinamo a pierdut la un gol(26-27). La pauză era 15-11 pentru Dinamo!!!
CSMBucurești a jucat în deplasare la Ikaast în Danemarca. Sala n-a fost plină, dar a fost energică. Au avut loc și români care s-au auzit. Antrenor străin, lot cu prea puține românce, care nefolosite pierd din forma sportivă. Pase greșite, ca la amatori. De la jucătoare cu contracte așa de mari nu te aștepți. Un blazon de apărat, adică cel de Campioană a Europei! Pierzi clar la trei goluri diferență(21-24), după ce ai condus la pauză. Antrenorul nu părea să găsească soluții de niciun fel. Nici prin schimbări, nici prin abordarea tactică. A dispărut entuziasmul fetelor, care au ajuns la clubul bucureștean? Nu mai zâmbesc când dau gol? N-au luat banii?
A fost un Black Saturday și n-am pierdut pentru că adversarele au fost în mare formă, ci pentru că echipele noastre nu știu ce să facă atunci când conduc, atunci când au șansa victoriei prin valoarea lotului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here