SANREMO, HANDBAL, FILME, DE TOATE 4.02.

0
123

SANREMO 69 ÎNCEPE MARȚI SEARA

Emisiuni multe care promovează Sanremo 2019. O seară întreagă despre Claudio Baglioni. M-am speriat, pentru că părea ca un fel de comemorare. Excesele nu fac bine. Totul la superlativ. Doar unii spectatori, din stradă, au zis că-l admiră ca solist, compozitor, dar nu ca prezentator. Luni dimineața iar o emisiune amplă, cu Claudio Cecchetto, cu multe gafe tehnice, cu o relatare de la intrarea în Ariston cu vreo 40 de oameni (pensionari în mare majoritate) care făceau zgomot. Cecchetto a prezentat în 1981, 1982. Acum va fi în juriu. Prezentatoarea matinală Eleonora (luni, 4.02.) de la Storie Italiene, e disperată pentru că regia e total aiurea. Aplaudacii lor nu-s mai buni ca alții, adesea sunt puși la treabă aiurea. Nu e vina lor. Tot a regizorului de platou. E greu de înțeles de ce nu sunt cultivați prezentatorii noi. E întrebat Cecchetto dacă ar prezenta iar în 2020. Au și italienii probleme cu ”întârzierea” sunetului. Aproape imposibil un dialog. Oricum, arhiva televiziunii publice italiene e excelentă. Acolo nu dispar zeci de ani de viață muzicală!

 

HANDBALUL DE MAI DĂ SPERANȚE?

CSM s-a mișcat mai bine vreo 40 de minute. A avut un adversar mai cuminte și a învins clar. Fetele noastre care vin la interviuri, adică Oana Manea și Iulia Curea (care joacă puțin, nefiresc de puțin) îl au pe ”destul” cuvânt toxic. Cristina Neagu e destul de importantă pentru echipă, echipa joacă destul de bine, sunt destul de bine cu moralul după victorie ș.a.m.d. A fost 32-26 pentru CSM. Antrenorul Djukici refuză să folosească jucătoarele noastre, componente ale lotului național. Nu are niciun argument. Bagi o româncă timp de două faze și te miri că nu dă randament? * Am văzut și partida din grupa noastră, dintre Gyor și Ferencvaros. Prima echipă are foarte puține autohtone, cea de-a doua le folosește din plin. Joc palpitant, ritm alert. Egalitate la final 32-32…Pintea n-a mai rupt gura lumii. A avut un singur gol și acela pe contraatac.* Fetele de la SCM Craiova au făcut 20-20 cu Nykobing  în Danemarca. Speranțe mici de calificare au rămas. * Măgura Cisnădie e la a 5-a înfrângere.

CFR Cluj- Hermannstadt 1-1, dar și Dunărea- FCSB 1-1…Primul rezultat e nedrept pentru că CFR merita mai mult, al doilea e chiar fericit pentru bucureșteni. A urmat Viitorul- Craiova 0-0.

Becali a fost din nou excesiv la DigiSport și la ProX

„Nu sunt nervos, va spun doar concluzia mea: in Romania nu exista fotbal. Avem un fotbal de circ. Daca noi suntem Steaua, echipa emblema si avem pretentii la Calarasi si jucam cum am jucat, pai nu avem fotbal in Romania. Man are calitate, mai e Matei care are calitate.

Avem nevoie de 2 fundasi centrali. Prima data insa n-avem portar. Diferenta a fost facuta de portari, Calarasi are portar, noi nu avem portar. Deci trebuie un portar, 2 fundasi centrali si un mijlocas central. Dar la mijloc sa vedem ca revine Pintilii. Nu stiu ce e Matei ca pozitie, dar e fotbalist.

La campionat se lupta CFR cu Craiova, pe mine scoteti-ma de la campionat, zic si eu ca Hagi. Cu cine, cu Planici care da pe langa minge? E si capitan. Cum poti sa iei campionatul cu Balgradean?

Cum sa iei campionatul cu ala din Italia, cu Stoian? Eu habar n-aveam cum e… Numai in spate joaca! N-ai cum sa iei campionatul asa. Eu si Gica Hagi. Pe noi sa ne scoateti. Sa fii nebun sa iei! Sa fii bolnav la cap sa zici de titlu! Calarasi are salarii de 500 de euro, de 1000 de euro pe luna. Pe mine sa nu ma intrebati de campionat, ca n-am cum sa-l iau. Cum sa iau campionatul cu Nedelcu? El da pase numai la adversar. Pe Gnohere il vand. Nu ma mai intereseaza campionatul, ca n-am cum sa-l iau. Nu mai vreau 5 milioane pe Gnohere. Vreau 3! Cu asa ceva, cu jucatori d-astia n-ai cum sa faci fata in Europa. Daca ma intrebati, eu va spun ce vad. Nu ai cum sa iei campionatul cu asemenea jucatori. Am dat telefon deja la impresari ca sa-i vand”a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gazeta Sporturilor este și mai dur. Zice că s-a terminat cariera de principal al lui Teja. GB a preluat din nou echipa. A anunțat cine nu va mai juca. El dement, ei slugile lui. Cum să joace o echipă, dacă după un prim joc terminat la egalitate, sunt scoși (verbal, de patron) 5-6 jucători! Ca să vedeți până unde merge aberația, ”specialiștii” de la GSP au dat note de 3 și 4 celor de la FCSB (7 jucători sub 5) deși n-a luat nimeni cartonaș roșu! Când vor pierde le vor da note cu minus? Sau dacă cere becali le vor da 10? Echipa gazdă? 6,7,8. Meciul s-a terminat egal! La CFR Cluj măsura e alta. Niciun jucător nu ia sub 5 chiar dacă a fost egal acasă, chiar dacă a fost ratat și un penalty!

Minionii la A1, o ofertă bună pentru mine, pentru că cel mic are acasă DVD-ul.

MONICA ȘI IRINA PRIMELE ÎN THAILANDA

După o finală dificilă, Monica Niculescu și Irina Begu au trecut de Blinkova (Rusia) și Yafan Wang (China. N-au mai câștigat un turneu împreună de 7 ani. Un semn bun pentru Fed Cup. Jucăm cu Cehia, care e favorită, fiind și gazda partidei cu România. Dacă Simona Halep va fi în zi bună, putem spera la o mare surpriză. Ținem pumnii!

”NU FILMĂM SĂ NE-AMUZĂM” LA PRIMA TV

Dacă nu avea atâta publicitate inserată, vizionarea putea fi și mai agreabilă . Film românesc din 1975 în regia lui Iulia Mihu, cu muzica lui Radu Șerban, scenariul semnat de Paul Everac. Am văzut oameni dragi, ca Iuliu Merca, Angela Stoenescu, Eva Kiss, Mircea Florian, Filip Merca, Nicu Enache, l-am zărit și pe fotbalistul Sandu Boc în postura de actor. Distribuția este grea, cu Gina Patrichi, Violeta Andrei, Flavia Buref, Toma Caragiu, Gheorghe Dinică, Jean Constantin, Ovidiu Schumacher, regizor Jean Georgescu își joacă rolul de…regizor…vezi stațiuni estivale, mai ales Olimp, auzi replici ca bancuri, vezi gara din Mangalia, mult breton la băieți, pantaloni evazați, milițieni glumeți, hoți șmecheri…La vremea apariției n-am văzut acest film! De fapt e un medley stil Everac, dar agreabil, dacă nu ai așteptări prea mari.

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here