SCURTE DUMINICALE

0
7

andre rieu* Puţin despre fotbal în general. În condiţiile în care echipele tind să dispară una câte una din lipsă de bani, Liga organizează încă o competiţie perfect inutilă. În plus e transmisă tot pe Look TV care a înregistrat rating record negativ pe tot parcursul campionatului. Meciul de azi , de la Iaşi (Iaşi- Steaua 0-3) a fost de neurmărit din cauza ceţii. Le ce bun o astfel de Cupă? Va fi pauză până-n februarie când e posibil să nu mai avem 18 echipe în Prima Ligă.
* Povestea guvernului Ponta 4 e una veselă şi pare de scurtă durată. Nimeni nu înţelege ce caută Tăriceanu acolo (reprezentând un partid , dar o explicaţie tot ar exista: este singurul cunoscut şi singurul care a mai lucrat într-un guvern. În ultima lună, de la alegeri încoace n-am auzit glasul opoziţiei. De un an de zile toţi erau preocupaţi de alegeri. Acum ce mai e?  Între timp dosarele DNA produc explozii mici şi mari în lanţ de te întrebi cine va mai fi în Parlament în 2015!
*Nu pot să nu observ cu surprindere şi bucurie faptul că biletele la concertele lui Andre Rieu se vând ca pîinea caldă. Nicio trupă din lume n-a avut astfel de performanţe în România. Dacă ne uităm la preţurile biletelor, atunci tragem concluzia că oamenii au bani, dar nu-i dau pe oricine. Niciunul dintre cunoscuţii mei, doritor de un loc la Rieu, n-a apucat să cumpere. Vor fi patru spectacole. Atunci de ce se plâng unii cînd un bilet costă un milion vechi? Când totul se face cu bani publici, e normal să-ţi pui întrebări de tot felul. Adică Primăria Capitalei prin ArCub organizează un astfel de eveniment şi iată ce minuni se petrec. Până-n iunie 2015 nu mai e nevoie de promovare, de afişaj, de nimic. Totul e vândut! O lovitură despre care se va mai vorbi cu siguranţă! Mai ales după ce vin facturile de la căldură şi altele deloc muzicale!
* A vrut copilul nostru să mergem la „Nicu” (Nic) să luăm o revistă de colorat pe care o văsuse săptămâna trecută. Ne-am dus. Normal că am luat şi altele, că tot nu intenţionam. Urma să mergem la Lidl că a zis tot el, dar am ajuns la Pizza Hut să comandăm pentru acasă pentru că şi-a dorit şi apoi la MegaImage, că el ştie toate numele de magazine. Şi iar am luat tot felul, fără să ne fi propus…Asta înseamnă să ai „un ghid” angajat de toate lanţurile de magazine din Bucureşti. În plus trebuie să iau dimineaţa, la prima oră, o revistă zărită în vitrina unui chioşc închis. Vedeţi ce program duminical am avut? 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here