SCURTE ŞI DUMINICALE…

0
43

Cronică TV de Andrei Partoș

Maria Buza

Plecând de la Duck TV şi Baby TV mai ajung la Dolce unde se joacă handbal. Destul de slab nivelul meciurilor de la C.M. Olanda n-are echipă de Mondiale. Fetele noastre au bătut lejer ieri pe Tunisia cu 27-17. Va mai fi un joc uşor cu Australia şi apoi începe turneul real.* Vocea României privită în reluare conţine foarte puţină MUZICĂ! Voturi, comentarii suspens, eliminări…publicitate, urale, lacrimi…Nici Luciu nu mai e ce a fost! * La Antena 1 a fost emisiunea „Te cunosc de undeva„. Tot reluările mă ajută. Mi-a plăcut Dalma – Celine Dion, Jean de la Craiova a fost surprinzător, fiind Anastasia Lazariuc, Pepe a fost o Gabi Luncă inedită, dar a cîştigat Maria Buză, un supertalent al acestui show. Aici şi juriul are un rol în menţinerea bunei dispoziţii.* La Kiev continuă demonstraţiile…* De majorarea accizelor la carburanţi nu mai răspunde nimeni…*Becali e mereu subiect…ba că doarme la Jilava, ba la Poarta albă…ba că are termen…* România TV anunţă că românii nu-s de acord cu Băsescu în problema bugetului. Ca un făcut, a ieşit exact procentul USL la sondajul de casă. Tot de acolo am aflat că S. Oprescu se bucură de mare încredere…Mă întreb dacă ăştia-şi fac sondajele printre mitingiştii de seară din Piaţa Universităţii (şi aseară erau vreo 150 care strigau „Jos Băsescu” fără niciun motiv).* Melania Medeleanu prezintă Focus la Prima TV şi bine face!* Valentin Moraru (DigiSport1) a dat o replică celor care se plâng de programarea meciurilor pe frig. Adică vin bani de la televiziuni, zice el, dar uită că tribunele sunt goale şi nivelul jocului scade de la meci la meci… Roma – Fiorentina, afirmă Paraschivescu, a fost un super meci şi s-a jucat în faţa a 50.000 de plătitori…La 21.00 este Oţelul- Steaua, de data asta în campionat…până atunci e Pandurii-U.Cluj…
 
FOTBAL TRIST
Steaua e la vale, dar rău de tot. Un al doilea meci cu Oţelul, ar fi trebuit să fie lejer şi sigur. Jucătorii sunt blazaţi, obosiţi, total debusolaţi, iar Reghe pare din alt film… A condus cu 1-0 după o fază fixă şi apoi a fost 1-1, după ce Pârvulescu a fost ridiculizat…Din echipă mi s-au părut la nivel mediu doar Piovaccari, Varela şi Prepeliţă… Tănase, Chipciu inutili, iar Stanciu foarte şters. Arbitrul a părut destul de amabil cu bucureştenii… Bourceanu e tot în cădere liberă… Oţelul putea câştiga, fără discuţie… şi pot spune că merita! A ratat unul de la un metru de poartă! Steaua n-a mai câştigat în Ligă de 5-6 jocuri! N-a dat gol din acţiune de patru meciuri… afirmă şi Basarab Panduru, comentator punctual şi exact la Dolce Sport.* Astra s-ar putea distanţa pe primul loc, iar Steaua e pe trei de unde mai poate cobori la cum joacă!* La DigiSport comentează Ilie Dumitrescu, Gabi Balint şi Radu Paraschivescu. Toţi sunt de părere că gazdele meritau victoria, că Steaua arată uzată, previzibilă, obosită. Tinerii nu demonstrează că au cotă, prospeţime.. MM Stoica are explicaţii, dar recunoaşte că situaţie e extrem de grea pentru echipa lui. Subliniază că are 5 deplasări de aici încolo. Nu înţelege de ce se joacă restanţele acum şi nu în primăvară, odată ce naţionala nu s-a calificat? Mai vine şi meciul cu Chelsea…7 jocuri în 20 de zile…susţine că e inuman, dar nu are curaj să precizeze cine e vinovat pentru un astfel de program! Şi Reghe acuză terenul, frigul , oboseala… Crăciunescu a afirmat că Pintilii trebuia eliminat, iar faza cu presupusul 11 metri, n-a fost! Cum spuneam, fotbal trist!
P.S. Povestea asta cu frigul o auzim mereu de la echipele care pierd puncte, dar niciodată de la cele care cîştigă, În plus există un FRF, un LPF , o adunare generală, unde ar trebui să lămurească poveştile astea meteo-dependente! Şi nu prea înţeleg: au dispărut energizantele, preparatorul german nu mai face treabă?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here