SERVICII DE RAHAT LA PRIVAT

0
97

RAHATAm mai scris despre Fastcool. Comanzi azi și-ți aduce cândva. Dar nu știi când. 5-8-12 zile. Nu te sună nimeni. La 10,00 mă sună de jos curierul. A trebuit să alerg la colțul străzii, să scot banii și să achit.  E ultima achiziție pe care o fac de la ei, dar e bine să fiți în gardă. Firmă cu sediul central în Slovacia. Cel din țară e la Sibiu.
Faza cea mai tare este că am primit SMS la 10,10 că vine curierul GLS Romania între 10,30-13,30. Și mi se recomanda să-l contactez. Dar omul era jos la 10,00!!!
AnaPan e lângă mine. Dacă tot am ieșit am zis să profit, să iau ceva proaspăt, o împletită și ceva dulce. 14 lei erau de achitat. Dau 50. Îmi cere mărunt. În loc să se ducă să schimbe, se lamentează că nu are. Dacă vin 5 clienți îi trimite pe toți la plimbare, doar ca să nu facă ele un minim efort de bun simț? Cu 6 bănci în apropiere? Câtă nesimțire! Luni dimineața, tu trebuie să ai mărunți de toate formele, sau să cumperi atât de mult încât să nu fie nevoie de rest. Asta în condițiile în care la AnaPan nimic nu e ieftin! Firește că am plecat fără iau nimic, de parcă aveam o hârtie de un milion!
Dacă privații se aliniază la calitatea serviciilor de la Stat, atunci e clar că ne scufundăm iremediabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here