Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu la Psihologul Muzical (ediția 830 – 25.08.2018)

0
301

Silvia Dumitrescu si Florin Ochescu la Radio Romania Actualitati 2018A fost o noapte tonică cu soții Silvia și Florin Ochescu, aflați la 25 de ani de căsnicie, la puțin timp după lansarea albumului de autor „Asta sunt!”. Compoziții semnate de Florin Ochescu din diverse perioade (chiar și din epoca Iris) interpretate de Silvia, au scos în evidență valențele componistice ale unui chitarist de rock și blues care scris destul, dar n-a publicat. La înregistrări au fost ajutați și de Berti Barbera (voce și muzicuță). Părinții Ochescu sunt foarte mândri de fiul lor, Iulian, pianist clasic de succes. Veți auzi relatări și despre perioada Holograf, Monolit, Iris, Curtea Veche nr 43, despre prezența la Cerbul de Aur, tentativa de la Eurovisionș.a.m.d.
Agenda pop-rock include pe cu Amy McDonald, The Script, Kiss, Rob Halford, Stories Little Eva, Buddy Guy, Gianni Morandi ș.a.
Prima parte a Topului cu piese fără vârstă a prin foarte bine. Am difuzat cântecele clasate pe locuri 20-11 printre care nume grele ca ABBA, Compact, Led Zeppelin, Iron Maiden, Freddie Mercury sau Phoenix.
A fost și „Kiss and Make Up Day” așa că am punctat muzical și acest reper al zilei.
 
 
 
Audio: 
 
 
Video și mesaje din timpul emisiunii:

sursa: Radio Romania Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here