SMILEY & The Band – 1 iunie – Arenele Romane

0
48
SMILEY & The Band - 1 iunie aCând spui Smiley, te gândești la cel mai tare artist pop al momentului în România. Pe 1 iunie, te așteptăm la Arenele Romane din București, la un show exploziv, 100% live – Smiley & The Band, în cadrul unui eveniment HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts!
Artistul se pregătește să aducă ritm, culoare și originalitate pe scena de la Arenele Romane, într-un concert cu un scenariu de poveste. Buna dispoziție și muzica live vor fi pe primul loc!
Vom reveni cu mult mai multe detalii în curând !
Biletele pentru showul SMILEY de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H)
Biletele earlybird pana pe 2 aprilie au urmatoarele preturi:
– Categoria A – 200 de lei CU LOC in tribuna (doar 700 de bilete – Sectoarele K si E)
– Categoria B – 99 de lei FARA LOC in fata scenei (doar 600 de bilete)
– Catedgoria C – 55 de lei cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena
Dupa 2 aprilie, biletele costa 250 de lei Categoria A, 110 lei Categoria B si 65 de lei Categoria C, pana pe 2 mai. Dupa 2 mai, preturile devin 280 de lei, 125, respectiv 80 de lei, preturi care se pastreaza si in ziua concertului la intrare, in limita spatiului disponibil.
Cumparati-va bilete din timp, anul trecut showul a fost SOLD OUT !
Harta Bilete: http://www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg
Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Copiii nu au gratuitate. Toti spectatorii intra la concert doar cu bilet.
Accesul se face incepand cu ora 20:00, ora scrisa pe bilet. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber !
Portile de acces se deschid la ora 20:00 dar puteti veni cand doriti. Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Capacitatea Arenelor Romane este de 5000 de persoane.
Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti
Un eveniment HaHaHa Production si BestMusic Live Concerts.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here