SOCIOLOGII SUNT BINE? TENIS CURAT SAU NU? CE FACEM CU ALEGERILE?

0
76

ROLAND GARROS, FAIR PLAY-UL LIPSEȘTE?

*Siegemund s-a făcut că plouă la un double-bound și mingea a fost pierdută de Mladenovici. Arbitrul de scaun n-a văzut. Nasol! *Sara Erani a fost pusă la colț de unii pentru că a imitat-o și înjurat-o pe Bertens. Totuși, se pare că Bertens a jucat mult teatru și asta a scos-o din minți și din formă. Alexandra Dulgheru zice că Bertens are crampe de multe ori, dar parcă totuși a exagerat. Sara e o irascibilă, spune Alexandra. A făcut și pronosticuri pentru meciurile următoare. *Multe greșeli de arbitraj semnalate la Rolland Garros Show de la Eurosport1 (3.10). Nimeni nu înțelege de ce nu e folosit hawk-eye deși e instalat. E dat doar la TV. *D.Thiem e în mare formă. Vine după un US Open câștigat. Totuși mai sunt în competiție Nadal, Djokovici, Zverev. * Excelente interviurile din cubul virtual!* Patricia Țig e o tipă specială, care se războiește cu publicul francez la el acasă. Motiv pentru pierde un set, pe care l-a dominat la 6-7. Franțuzoaica Ferro atacă și atât. Patricia atacă foarte rar. Din păcate.   Stătea mereu în spate.Fără winners e greu…Unele serve i-au mers perfect. În setul doi reverul a leșinat. La 3-3 a avut o minge excelentă. La 5-3 pentru ea tot reverul a trădat-o. După break a venit rebreak. Labilități. Greșeli neforțate. A obținut set decisiv cu 6-4. 5 duble greșeli. Cam atât. La 0-6 nu mai e nimc de spus. * Irina Bara a pierdut net de la Kenin. N-a jucat mai nimic. Doar s-a străduit să se apere. Ale noatre nu au forță în atac. Așa pare.2-6,0-6.

LA ROMA, MASCA E OBLIGATORIE! (3.10)

Știrea nu e nouă dar e fermă. Amenda e de 400 Euro, dacă nu porți masca pe stradă. În Italia se discută de vaccinarea antigripală, care a devenit opțională. (Aleph News). Între timp la noi ministra amenință copiii cu scăderea notei la purtare dacă cei mici nu stau cu masca în clasă.

TRUMP BOLNAV SAU…MIȘCARE DE CAMPANIE?

S-a anunțat că e la spital cu soția. Apoi că ia un tratament, despre care a tot vorbit. Apoi că nu are febră…Biden i-a urat sănătate și se roagă pentru binele Președintelui.

JOACĂ SAU NU JOACĂ BANII?

S-a discutat la DigiMatinal (3.10) despre echipele cu mulți bani care mai și pierd. Salariile mari nu aduc mereu fericirea. * Accidentarea teribilă a jucătorului Craiovei e temă peste tot. Nu se poate spune că e fost un fault intenționat, dar cel cu fractură de peroneu, Elvir Koljic, va avea de stat mult pentru a-și reveni. Clubul pierde și el, iar Mihalache de la Iași va primi sancțiune aspră. Omul are 35 de ani și spune că e al doilea roșu în viața lui. * Pe bani mulți revine Paul Anton la Dinamo. Acolo unde spaniolii dau salarii surprinzător de mari. Paradoxal, investitorii n-au achitat încă restanțele clubului. Grigoroiu nu are răbdare ca invitații să răspundă la întrebări. Neagoe și Geraldo Alves sunt decenți și tăcuți, nu ridică tonul. * Unii suporteri fanatici sunt deranjați de faptul că spaniolii de la Dinamo n-au învățat isatoria clubului. Jenant!

Câteva holbări postate inițial pe pagina mea de FB, se găsesc mai jos cu mici modificări. 

*Când vor fi sancționate firmele de sondaj care au furnizat cifre aberante la exit-poll? Cifre mult mai mari sau mai mici decât cele 3 %  eroare acceptate.*A zis vreun ales ceva despre PANDEMIE? *La Sectorul 1 se schimbă câștigătorul sau nu? Se fraudează la greu? Sau exit-poll-urile au fost false? *Acolo unde USR-Plus a câștigat, învinșii sunt cei din PNL. Ați observat? O pseudo-dreaptă schizoidă. *Un candidat decedat de mult e ales și BEC acceptă? La Deveselu se reia votul. Avem legi ferme. Nu prelungim votarea peste 21,00, dar acceptăm acest freak-show electoral? Un condamnat la peste 8 ani de închisoare poate deveni primar? Peste câți ani vom avea Lege electorală corectă și normală, alegeri din două tururi ș.a.m.d. Poate atunci oamenii nu vor mai sta acasă. * Vor fi mai multe doze de vaccin antigripal,ne asigură ministrul Tătaru. Anul trecut, medicul meu de familie le-a primit în februarie, deși le-a comandat în septembrie! *CFR Cluj a făcut egal acasă cu Chindia. Nu e surpriză? Între timp a bătut cu 3-1 pe campioana Finlandei. Felicitări!  *Bayern Munchen pierde cu 4-1 de la Hoffenheim. Nu e surpriză? Între timp a luat Supercupa Germaniei după o victorie cu Dortmund. *M.Stoica intervine telefonic la Pro-X și explică situația gravă de la FCSB. Speră la un rezultat bun cu Dinamo, deși e greu. Eliminarea lui Olaru a fost corectă, a zis el, dar arbitrul a fost prea dur. Covid-19 a diminuat capacitatea de efort a jucătorilor. Becali nu mai dorește să apară în spațiul public. O decizie înțeleaptă. M.M. a confirmat că GB intervine la schimbări, că sună, că așa-i normal și că nu e nimic de comentat.

ADUNATE PE 27.09.

*Cozile de la secțiile de votare sunt semne bune sau arată slabă organizare? În Ilfov regia e totală, distanțarea ioc. *Județele roșii din sud foarte active…Cei de peste 65 de ani sunt campioni și-n acești an. *În Capitală 2% mai mulți ca-n 2016* A3 continuă să mintă și azi cu Cristoiu și Gâdea în frunte. Ei susțin că au singurul exit poll. Asta spun și cei de la B1Tv, Digi24, Realitatea Plus. *TVR1 e cu Viața Satului. *Prima TV reia Starea Nației. *Aleph News ne informează că deținătorii de animale au suferit mai puțin în Pandemie. *La ei știrile sportive sunt un fel de freak show, inclusiv prin prezentatoare! *Național TV dă film românesc, Dincolo de America. Dialogurile sunt ca la noi. Înfiorătoare.

*”Brusc, deodată” s-au adunat oamenii la Liceul Rosetti (Digi 24). Ce noroc că avem telefoane mobile, avem ce face la coadă. Doar Cristoiu citește o carte. *România TV dă legătura la Sociopol unde se chinuie să fie coerent Niels Schnecker (care nu poate pronunța rural, din motive fiziologice). RTV scrie că ar exista incidente. *Simona are 29 de ani și-i spun La Mulți Ani și de aici. La ProX au vorbit frumos despre ea. *Și-a aniversat ziua cu o primă victorie la Roland Garros! Între timp au fost altele două.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here