SOCIOLOGII SUNT BINE? TENIS CURAT SAU NU? CE FACEM CU ALEGERILE?

0
51

ROLAND GARROS, FAIR PLAY-UL LIPSEȘTE?

*Siegemund s-a făcut că plouă la un double-bound și mingea a fost pierdută de Mladenovici. Arbitrul de scaun n-a văzut. Nasol! *Sara Erani a fost pusă la colț de unii pentru că a imitat-o și înjurat-o pe Bertens. Totuși, se pare că Bertens a jucat mult teatru și asta a scos-o din minți și din formă. Alexandra Dulgheru zice că Bertens are crampe de multe ori, dar parcă totuși a exagerat. Sara e o irascibilă, spune Alexandra. A făcut și pronosticuri pentru meciurile următoare. *Multe greșeli de arbitraj semnalate la Rolland Garros Show de la Eurosport1 (3.10). Nimeni nu înțelege de ce nu e folosit hawk-eye deși e instalat. E dat doar la TV. *D.Thiem e în mare formă. Vine după un US Open câștigat. Totuși mai sunt în competiție Nadal, Djokovici, Zverev. * Excelente interviurile din cubul virtual!* Patricia Țig e o tipă specială, care se războiește cu publicul francez la el acasă. Motiv pentru pierde un set, pe care l-a dominat la 6-7. Franțuzoaica Ferro atacă și atât. Patricia atacă foarte rar. Din păcate.   Stătea mereu în spate.Fără winners e greu…Unele serve i-au mers perfect. În setul doi reverul a leșinat. La 3-3 a avut o minge excelentă. La 5-3 pentru ea tot reverul a trădat-o. După break a venit rebreak. Labilități. Greșeli neforțate. A obținut set decisiv cu 6-4. 5 duble greșeli. Cam atât. La 0-6 nu mai e nimc de spus. * Irina Bara a pierdut net de la Kenin. N-a jucat mai nimic. Doar s-a străduit să se apere. Ale noatre nu au forță în atac. Așa pare.2-6,0-6.

LA ROMA, MASCA E OBLIGATORIE! (3.10)

Știrea nu e nouă dar e fermă. Amenda e de 400 Euro, dacă nu porți masca pe stradă. În Italia se discută de vaccinarea antigripală, care a devenit opțională. (Aleph News). Între timp la noi ministra amenință copiii cu scăderea notei la purtare dacă cei mici nu stau cu masca în clasă.

TRUMP BOLNAV SAU…MIȘCARE DE CAMPANIE?

S-a anunțat că e la spital cu soția. Apoi că ia un tratament, despre care a tot vorbit. Apoi că nu are febră…Biden i-a urat sănătate și se roagă pentru binele Președintelui.

JOACĂ SAU NU JOACĂ BANII?

S-a discutat la DigiMatinal (3.10) despre echipele cu mulți bani care mai și pierd. Salariile mari nu aduc mereu fericirea. * Accidentarea teribilă a jucătorului Craiovei e temă peste tot. Nu se poate spune că e fost un fault intenționat, dar cel cu fractură de peroneu, Elvir Koljic, va avea de stat mult pentru a-și reveni. Clubul pierde și el, iar Mihalache de la Iași va primi sancțiune aspră. Omul are 35 de ani și spune că e al doilea roșu în viața lui. * Pe bani mulți revine Paul Anton la Dinamo. Acolo unde spaniolii dau salarii surprinzător de mari. Paradoxal, investitorii n-au achitat încă restanțele clubului. Grigoroiu nu are răbdare ca invitații să răspundă la întrebări. Neagoe și Geraldo Alves sunt decenți și tăcuți, nu ridică tonul. * Unii suporteri fanatici sunt deranjați de faptul că spaniolii de la Dinamo n-au învățat isatoria clubului. Jenant!

Câteva holbări postate inițial pe pagina mea de FB, se găsesc mai jos cu mici modificări. 

*Când vor fi sancționate firmele de sondaj care au furnizat cifre aberante la exit-poll? Cifre mult mai mari sau mai mici decât cele 3 %  eroare acceptate.*A zis vreun ales ceva despre PANDEMIE? *La Sectorul 1 se schimbă câștigătorul sau nu? Se fraudează la greu? Sau exit-poll-urile au fost false? *Acolo unde USR-Plus a câștigat, învinșii sunt cei din PNL. Ați observat? O pseudo-dreaptă schizoidă. *Un candidat decedat de mult e ales și BEC acceptă? La Deveselu se reia votul. Avem legi ferme. Nu prelungim votarea peste 21,00, dar acceptăm acest freak-show electoral? Un condamnat la peste 8 ani de închisoare poate deveni primar? Peste câți ani vom avea Lege electorală corectă și normală, alegeri din două tururi ș.a.m.d. Poate atunci oamenii nu vor mai sta acasă. * Vor fi mai multe doze de vaccin antigripal,ne asigură ministrul Tătaru. Anul trecut, medicul meu de familie le-a primit în februarie, deși le-a comandat în septembrie! *CFR Cluj a făcut egal acasă cu Chindia. Nu e surpriză? Între timp a bătut cu 3-1 pe campioana Finlandei. Felicitări!  *Bayern Munchen pierde cu 4-1 de la Hoffenheim. Nu e surpriză? Între timp a luat Supercupa Germaniei după o victorie cu Dortmund. *M.Stoica intervine telefonic la Pro-X și explică situația gravă de la FCSB. Speră la un rezultat bun cu Dinamo, deși e greu. Eliminarea lui Olaru a fost corectă, a zis el, dar arbitrul a fost prea dur. Covid-19 a diminuat capacitatea de efort a jucătorilor. Becali nu mai dorește să apară în spațiul public. O decizie înțeleaptă. M.M. a confirmat că GB intervine la schimbări, că sună, că așa-i normal și că nu e nimic de comentat.

ADUNATE PE 27.09.

*Cozile de la secțiile de votare sunt semne bune sau arată slabă organizare? În Ilfov regia e totală, distanțarea ioc. *Județele roșii din sud foarte active…Cei de peste 65 de ani sunt campioni și-n acești an. *În Capitală 2% mai mulți ca-n 2016* A3 continuă să mintă și azi cu Cristoiu și Gâdea în frunte. Ei susțin că au singurul exit poll. Asta spun și cei de la B1Tv, Digi24, Realitatea Plus. *TVR1 e cu Viața Satului. *Prima TV reia Starea Nației. *Aleph News ne informează că deținătorii de animale au suferit mai puțin în Pandemie. *La ei știrile sportive sunt un fel de freak show, inclusiv prin prezentatoare! *Național TV dă film românesc, Dincolo de America. Dialogurile sunt ca la noi. Înfiorătoare.

*”Brusc, deodată” s-au adunat oamenii la Liceul Rosetti (Digi 24). Ce noroc că avem telefoane mobile, avem ce face la coadă. Doar Cristoiu citește o carte. *România TV dă legătura la Sociopol unde se chinuie să fie coerent Niels Schnecker (care nu poate pronunța rural, din motive fiziologice). RTV scrie că ar exista incidente. *Simona are 29 de ani și-i spun La Mulți Ani și de aici. La ProX au vorbit frumos despre ea. *Și-a aniversat ziua cu o primă victorie la Roland Garros! Între timp au fost altele două.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here