Solstiţiul de vară: Tradiții și obiceiuri (21.06)

0
213

Solstiţiul de vară: Tradiții și obiceiuri (21.06)Solstițiul de Vară, când avem parte de cea mai scurtă noapte și cea mai lungă zi din an, pică pe 21 iunie. Numai în anii bisecți această zi este sărbătorită pe 20 iunie. Începând cu 22 iunie, durata nopții va crește, iar ziua se va potoli. Din cele mai vechi timpuri, diferite popoare au acordat o mare importanță zilei solstițiului de vară.

„Se credea că în ziua solstițiului de vară se concentrează cel mai mare număr de forțe luminoase și bune în emisfera nordică a Pământului, care ar ajuta persoanele care ar cere acest lucru. Prin urmare, gândurile, dorințele și cererile ar trebui să fie pioase și pozitive. În multe națiuni, sărbătoarea era însoțită de diverse ritualuri: rugăciuni, jocuri, concursuri, curse de cai, dans, ghicire, atragerea unui logodnic”, spun astrologii.

Soarele pur și simplu strălucește și dă viață tot ce este în jur, fără a cere nimic în schimb. Prin urmare, pe 21 iunie, ar trebui să fii sincer generos și mulțumit cu tot ceea ce te înconjoară. Din punct de vedere energetic, ziua este considerată puternică, iar modul în care o petreceți poate avea un efect prelungit, de la trei până la șase luni„, spun experţii. „Puteți oferi cadouri, puteți aranja o vacanță pentru dvs. și pentru cei dragi, puteți participa la evenimente caritabile. Relațiile care încep în această zi pot dura pentru totdeauna„, ne trasnmit astrologii.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.romaniatv.net/solstitiul-de-vara-2022-ce-nu-trebuie-facut-in-aceasta-zi-si-de-ce-trebuie-sa-va-puneti-o-dorinta-pe-21-iunie_6586418.html

Playlist-uri:

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here