Stagiune Muzicală Estivală – ediția a XVIII-a – în Parcul Alexandru Ioan Cuza, foișorul de piatră (1 – 17.09)

0
189

Stagiune Muzicală Estivală – ediția a XVIII-a - în Parcul Alexandru Ioan Cuza, foișorul de piatră (1 - 17.Maratonul concertelor Stagiunii Muzicale Estivale din Parcul Al. I. Cuza din Sectorul 3 continuă până pe 17 septembrie conform calendarului, însă cu modificarea orei de începere a spectacolelor. Astfel, de pe 1 septembrie, toate concertele stagiunii, care au loc în fiecare vineri, sâmbătă și duminică în foișorul de piatră de pe aleea principală, vor începe la ora 20.00.

 

De mai bine de o lună, pe parcursul a optsprezece spectacole din cele 27 programate,  publicul Stagiunii Muzicale Estivale din Parcul Al. I. Cuza, organizate de Primăria Sectorului 3, a avut ocazia să trăiască emoțiile pe care numai un concert live le poate transmite, dar, mai ales, a avut șansa să descopere sau să redescopere artiști și proiecte inedite, dintr-o gamă largă de genuri muzicale. Artiști valoroși ai scenei românești, recunoscuți și îndrăgiți de spectatori din diferite generații, dar și artiști mai puțin cunoscuți publicului larg, însă muzicieni excepționali, au creat momente memorabile. Ediția aniversară a stagiunii, cea de-a optsprezecea consecutivă, continuă în același spirit. Duminica rămâne ziua rezervată muzicii de promenadă, Orchestra Angely`s recreând în foișorul de piatră, cu fiecare spectacol, atmosfera Bucureștiului de altădată, când marile parcuri răsunau de muzica fanfarei duminicale.

 

La sfârșitul acestei săptămâni, respectiv vineri, pe 1 septembrie, soliștii a două trupe în vogă, „The Mono Jacks“ și „byron“ – Doru Trăscău & Dan Byron, se prezintă în fața publicului Stagiunii Muzicale Estivale în formula „Acoustic Duo Live“, doar cu vocea și chitara. Artiștii ne invită să depănam amintiri împreună și să ascultăm melodii cunoscute din repertoriile amândurora, într-o interpretare de la suflet la suflet, în atmosfera intimă, dar intensă, a foișorului din Parcul Cuza.

 

Sâmbătă, pe 2 septembrie, publicul Stagiunii se va bucura de spectacolul formației Alesis, „Mi-e dor de Bucureștiul de altădată“, completând cu acest proiect programul atât de variat al acestei ediții de sărbătoare.

 

Așadar, locuitorii Sectorului 3, dar și bucureștenii dornici să petreacă timp de calitate în aer liber sunt invitați în Parcul Al. I. Cuza, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, până pe 17 septembrie, de la ora 20.00. Accesul la eveniment este liber.

 

 

Calendar Stagiune Muzicală Estivală – ediția a XVIII-a, ora 20.00

 

Vineri 01.09 – Doru Trăscău & Dan Byron

Sâmbătă 02.09 – Alesis

Duminică 03.09 – Fanfara Angely´s

 

Vineri 08.09 – Cobzality

Sâmbătă 09.09 – La Musica Orchestra

Duminică 10.09 – Fanfara  Angely´s

 

Vineri 15.09 – Mustang

Sâmbătă 16.09 – Cvartetul Passione

Duminică 17.09 – Fanfara Angely´s

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here