Stefan Hrusca, turneu in peste 25 de orase

0
33

Stefan Hrusca 24 decembrieStefan Hrusca a revenit in Romania, iar turneul sau aniversar incepe maine! Cele mai frumoase colinde vor incalzi din nou inimile romanilor: pana pe 26 decembrie, vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna, se va auzi in peste 25 de orase din Romania! In sase dintre acestea interesul spectatorilor fata de concert este atat de mare incat vor avea loc cate doua reprezentatii!
Datele si orasele in care, la cererea publicului, Stefan Hrusca va sustine cate doua spectacole, unul cu incepere de la ora 17.00, iar altul de la ora 20.00 sunt urmatoarele:
16 decembrie – Brasov – Sala Patria, ora 17.00 si ora 20.00
17 decembrie – Deva – Teatrul de Arta, ora 17.00 si ora 20.00
18 decembrie – Cluj Napoca – Casa de Cultura a Studentilor, ora 17.00 si ora 20.00
19 decembrie – Bucuresti – Teatrul National, ora 17.00 si ora 20.00
21 decembrie –Timisoara – Opera Nationala, ora 17.00 si ora 20.00
24 decembrie – Iasi – Teatrul Vasile Alecsandri , ora 17.00 si ora 20.00
 
Inainte de a porni la drum pentru cel de al 25–lea an consecutiv, Stefan Hrusca a spus: „Se implineste in acest an un sfert de veac de la primul meu turneu integral de colinde si ma emotioneaza gandul ca, datorita dumneavoastra, aceste concerte au devenit o traditie; va astept si in aceasta iarna sa cantam impreuna minunatele colinde pe care le-am cules ani in sir, le-am inregistrat si pe care le primiti cu drag in casele dumneavoastra, va invit sa ne bucuram impreuna in asteptarea  Sfintelor Sarbatori ale Craciunului.”
 
Stefan Hrusca va merge de-a lungul si de-a latul tarii si va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti, printre care mentionam “Florile Dalbe”, “Trei Pastori”,  “Afara ninge linistit”, “Linu-i lin”, “Sfanta-i sara de Craciun” si “Ziurel de ziua”.
Pe parcursul intregului turneu, Stefan Hrusca va fi acompaniat de Mario Florescu la instrumente de percutie si Radu Rotaru la clape. Iar in concertele din Bucuresti, Cluj si Timisoara pe scena vor urca si copiii de varsta prescolara ce vor prezenta dansuri, obiceiuri si colinde maramuresene.
 
Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hrusca si-au dobandit statutul de veritabila traditie autohtona a sarbatorilor de iarna. Concertele se numara printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piata din Romania: inaugurata in anul 1991 seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Hrusca va fi pusa in scena pentru a XXV-a oara consecutiv  in acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai indragite colinde, aduse in fata publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramuresului.
 
Pentru bilete si programul integral al turneului va rugam sa intrati pe www.startickets.ro si www.bilete.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here