STELU ENACHE SI OVIDIU LIPAN TANDARICA AU LANSAT VIDEOCLIPUL PIESEI ”ALE, ALE”

0
222
Ovidiu Lipan Tandarica si Stelu EnacheOvidiu Lipan Țăndărică și Stelu Enache lansează piesa „Ale, Ale” și videoclipul acesteia, în regia lui Cristian Radu Nema.

Ovidiu Lipan Țăndărică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, care a pus temeliile rockului romanesc, Rosu si negru si Phoenix, iar dupa intoarcerea in tara din anul 2000 a realizat proiecte de anvergura multiculturale pentru promovarea culturil romanesti in tara si peste hotare.
Prietenia de 15 ani cu Stelu Enache a dus la realizarea si punerea in evidenta a culturii muzicale aromanesti, prin concerte de înaltă ținută susținute împreună în țară și străinatate, cu piesa ”Natalis” de pe albumul ”Bachita”. A urmat albumul Iskender, cu participarea maestrului Gheorghe Zamfir

Stelu Enache este cunoscut publicului larg ca solist și promotor de înaltă clasă a muzicii aromânilor din întreaga lume.
De-a lungul anilor, cei doi muzicieni au susținut diferite show-uri în țara și în străinătate, alături de Rona Hartner, Grupul Balkano și Fanfara 10 prajini.

Cristian Radu Nema 
este un cunoscut cineast si producător de film, fotograf acreditat la Festivalul de Film de la Cannes, coordonator al companiei de producție cinematografică Rock House Events.

Piesa este cântata in limba română, o piesă de vară cu un îndemn clar la relaxare și distracție și face parte din dorința celor doi de a promova litoralul românesc.
Ovidiu Lipan Ţăndărică afirma despre productie: „aceasta premiera reprezinta bucuria de a fi la Marea Neagra si pe litoralul romanesc”. Artistul doreste sa puna intr-o lumina cat mai favorabila pentru turistii din intreaga lume litoralul romanesc, tinand cont de functia in care a fost desemnat de catre Autoritatea Nationala de Turism, si anume Ambasador Onorific al Turismului Românesc.

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here