STEMA a lansat “IGNORANȚA”, al doilea single de pe albumul “VICII, TALENTE ȘI PATIMI”

0
15

Trupa STEMA 2016Trupa de indie-alternative STEMA, cunoscută prin piese precum “Fiecare Om”, “Bestial” sau “Outro”, revine in atenția publicului cu un nou single – “Ignoranța”. Acesta este cel de-al doilea single (după “Outro”) de pe albumul “Vicii, talente și patimi”, material ce va fi lansat joi, 5 mai 2016 in cadrul unui concert inedit, în Club Control din București.
“Ignoranța” e prima piesă compusă pentru acest album. Practic e piatra de hotar. După ce am compus-o mi-am dat seama că e ceva deosebit cu piesa asta, așa că m-am dus și am băut niște pahare de fericire” – Silviu Sanda, vocalul trupei.
 
Fata de la 8 s-a urcat pe geam
Și-a privit lumea de sus de-acolo.
Apoi au venit și-au luat-o de pe-asfalt
Și-a rămas o urmă așa.
 
Vicii, Talente și Patimi” este un album dens, un album care te poartă într-un joc du-te vino continuu, pe alocuri psihedelic, de la patimă la protest, de la autoironie până la social-filozofic dostoievskian.
“Este o construcție complexă cu multe camere pe care merită să le vizitezi pentru a vedea cum Viciile, Talentele și Patimile pot deveni mici ghiocei care străpung cu încăpățânare zapada” – Silviu Sanda.
 
De altfel, artiști precum Artan (Partizan), Dan Byron (byron), Narcis Axinte  (Harlequin_Jack) vor cânta piesele STEMA alături de trupă.  Hot Club de Bucharest vor deschide seara, pe ritmuri de jazz manouche.
 
STEMA înseamnă Silviu Sanda – voce, chitară; Dan Stoica – chitară, claviaturi, lap steel, voce; Tudor Rotăruş – bass; Vlad Toma – tobe.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here