Summer Well: The Limited Edition (12 – 15 august)

0
58

Summer Well: The Limited Edition (12 - 15 august)Conceptul acestei editii de festival este The Limited Edition, dar abordarea festivalului va fi sa ofere experiente Unlimited.

Editia din 2021 aduce o extra zi de festival, un motiv in plus pentru participanti de a se bucura de concerte live cu artisti straini si romani, proiecte artistice, zone food & drinks atent curatoriate, zone de relaxare.

Abonamentele achizitionate pentru editia din 2020 se transforma automat in abonamente pentru 2021. Persoanele care nu pot participa anul acesta au optiunea de a-si amana abonamentul pentru editia 2022 a festivalului. Pentru a face acest lucru, trebuie sa acceseze https://www.summerwell.ro/ticket-information.html pana pe 4 iulie 2021.

Festivalul va debuta joi, 12 august 2021 cu un eveniment exclusiv: show-ul de lansare a noului album Golan. Zilele de 13 si 14 august vor aduce pe scenele Summer Well nume internationale importante precum: Woodkid, Balthazar, Modeselektor (live), L’Imperatrice, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, alaturi de o serie de artisti locali: The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats si Hip Hop La Feminin.

Night Picnic va avea loc anul acesta in ziua de duminica, pe 15 august, cand pe scena va urca Orchestra Simfonica Bucuresti. Multe nume noi se vor adauga artistilor deja confirmati. Fanii festivalului se pot astepta la multe surprize.

Mai multe info găsiți aici: https://comunicate.wall-street.ro/summer-well-the-limited-edition-are-4-zile-de-festival-in-2021-3902

Bilete puteți achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-summer-well-the-limited-edition-51269/?utm_source=HpTopWeb

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here