Suplimentare: Bilete VIP & bilete Normal Circle pentru "STELELE ROCKULUI ROMANESC"

0
27

Showul Stelele Rockului Romanesc este asteptat cu mult entuziasm, fapt dovedit de epuizarea rapida a biletelor VIP si de achizitionarea in ritm alert a celorlalte bilete.
 
Pe masura ce evenimentul se apropie, TROOPER aduce noi vesti bune pentru prietenii formatiei:  incepand de maine, cei care doresc sa ia parte la meet & greet vor avea la dispozitie un nou contingent, limitat, de bilete VIP; pentru posesorii de bilete achizitionate la pretul de 50 de lei se va configura o zona Golden Circle, iar tot de maine incolo se va pune in vanzare o noua categorie de bilete – Normal Circle – la pretul de 20 lei.
 
In ceea ce ii priveste pe detinatorii de bilete Golden Circle, acestia au parte de inca o surpriza: o tombola ce are ca miza doua invitatii single la concertul Iron Maiden din Sofia (16 iunie 2014). Extragerea va avea loc in ziua de 26 aprilie si va fi realizata pe baza partilor detasabile ale biletelor de acces din aceasta categorie.
26 aprilie 2014 este data pe care toti fanii rockului trebuie sa si-o treaca in agenda! TROOPER prezinta, la Arenele Romane, un eveniment fara precedent, ce va reuni pe aceeasi scena artisti simbol, care au scris in decursul timpului pagini de seama din istoria rockului romanesc si au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare!
 
Despre indraznetul proiect STELELE ROCKULUI ROMANESC  Balaurul a spus: “cred ca vom avea o prima editie despre care sa se vorbeasca multa vreme de acum inainte. Suntem mandri ca am reusit sa facem un lucru pe care putini il mai credeau realizabil intr-o astfel de perioada – cine visa ca va avea ocazia sa ii vada in cadrul aceluiasi eveniment pe CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU (ex IRIS), KEMPES (ex Cargo), PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT), OVIDIU LIPAN TANDARICA (PASAREA ROCK, ex PHOENIX), DAN ILIESCU (TIMPURI NOI), EUGEN MIHAESCU & GABI NICOLAU ‘GURITA’ (KRYPTON), VICTOR SOLOMON & FLORIAN STOICA (ex CONEXIUNI) si TROOPER.”
 
Pe 26 aprilie veti calatori in timp cu „Trenul Fara Nas”, si veti afla  ce inseamna „Destin”, o veti reintalni pe „Fata Din Vis,” veti rupe „Lanturile,”  ii veti regasi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanta” si „Stan”, veti cunoaste „Viata de rocker” iar la final veti fi “Tari ca muntii”!
 
Iar mesajul transmis de toti cei 5 membri TROOPER este urmatorul: “speram ca alaturi de voi sa le putem oferi acestor mari muzicieni o seara de neuitat!
 
 
Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
 
Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu
Categoria 2 –  50 lei – Golden Circle
Categoria 3 – 20 lei – Normal Circle
Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, metalhead.ro/bilete, eventim.ro  si myticket.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here