Teatru: “Pe o pânză de paianjen,” pentru prima oară în aer liber pe 12 august

0
44

Serbăm un an de la premiera spectacolului  “Pe o pânză de paianjen,” cu prima sa reprezentaţie in aer liber la Gradina de Vară Herăstrău

 

A trecut deja un an de la premiera cu casa închisă a piesei de teatru “Pe o pânză de paianjen”! Dacă anul trecut pe vremea aceasta spectacolul făcea furori pe scena Naţionalului din Bucureşti, peste doar câteva zile aceiaşi producţie se va relua, în aer liber, la deja foarte îndrăgita Grădină de Vară Herăstrău, a Tearului de Revistă Constantin Tănase.

 

Pe o pânză de paianjen” e o poveste despre viaţă şi sinceritate, care merge direct la sufletul privitorului. Descrisa cândva drept  o “dramă matrimonială cu un ‘twist’ cu boală mortală”, ea îmbină momentele comice, cu pasajele ce dau de gândit si cu răsturnările de situaţie surprinzătoare.

După ridicare cortinei pătrundem direct în miezul acţiunii, când Andu (Vlad Zamfirescu) îşi anunţă în miez de noapte soţia, pe Alma (Medeea Marinescu), ca va pleca la mânăstire. Definitiv. Prietenii de o viaţă ai cuplului, Lori (Mirela Oprişor) şi Petrişor (Marius Manole/Andi Vasluianu) sunt convocaţi să dea o mână de ajutor în ceea ce pare a fi o glumă cu iz de criză matrimonială. Când însă celor patru li se alătură şi Dorotheea (Diana Roman) devine greu de spus dacă lucrurile se complică ori se simplifică. Perdeaua aparenţelor se ridică, povestea devine mai profundă, dar şi mai intensă. Ceea ce pare a fi doar teorie învăţată în facultate de domnişoara psihiatru, se dovedeşte a fi o turlburătoare experienţă de viată, intr-o poveste în care “adevărul nu e întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt”.

Dacă vi se pare că între  Medeea Marinescu, Marius Manole/Andi Vasluianu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman există o chimie cu totul specială, nu sunteţi departe de adevăr, pentru că “Pe o pânză de păianjen“ este al doilea spectacol care îi reuneşte pe protagonişti. Primul a avut premiera în 2017, se numeşte “All Inclusive” şi este o super comedie ce se va juca din nou pe 11 august la Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase.

Pe lângă distribuţia cu mare priză la public, cele două  spectacolele au la baza texte semnate de Alex Popa şi sunt regizate de Vlad Zamfirescu.

Pentru detalii, bilete şi reguli de acces vizitaţi: www.startickets.ro, www.ticketstore.ro şi  urmăriti https://www.facebook.com/cortina.ag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here