Prima formație din România în presa americană: Amadeus în Fashion MOST

0
25

Articol preluat din Evenimentul Zilei
fashion-most-magazine-cover-amadeusAu cântat la baluri, gale și recepții, dar și la Carnavalul de la Veneția, Expoziția Mondială de la Shanghai sau Formula 1, la Viena.
De curând, Andreea Runceanu (vioară), Patricia Cimpoiașu (violoncel și blockflute), Bianca Gavrilescu (vioară) și Naomi Anelis (pian/au dat un interviu pentru revista glossy Fashion MOST. Interviul se întinde pe 12 pagini și include fotografii din noul show-concept pe care l-au lansat. „Muzica lor este plină de energie, apariția lor scenică este captivantă, iar modul în care cântă este uimitor”, scrie publicația americană.
Au cântat cu Pussycat Dolls
În interviul pe care l-au acordat, artistele din România vorbesc despre ascensiunea lor în muzică, despre greutățile, dar și despre satisfacțiile pe care le-au avut. „Primul meu pas pe scenă a fost la vârsta de opt ani, la un festival național de muzică, iar de atunci nu m-am putut despărți de vioară”, le-a povestit Andreea Runceanu jurnaliștilor.
Fashion MOST vorbește și despre celelalte artiste. „Naomi este în prezent studentă la Universitatea Națională de Muzică din București”. Bianca descrie vioara ca pe regina instrumentelor și „este și câștigătoarea titlului Top Model România în 2012”. În ceea ce o privește pe Patricia, ea „iubește arta, antichitățile și moda și are în îngrijire doi cai, cinci măgari și doi ponei”. „Am cântat până acum în multe locuri din lume. Am avut privilegiul să îi cunoaștem pe Luciano Pavarotti, Gipsy Kings, Tom Jones, Michael Schumacher și Pussycat Dolls. Alături de acestea din urmă am și cântat în același spectacol la Baku, de Revelion. În general, cei de peste hotare au o părere bună despre România. Nu ne-am lovit de discriminări sau preconcepții negative. Spre exemplu, cei din Asia s-au arătat tot timpul interesați de țara noastră și de Europa, în general, amintind permanent de Hagi și Nadia Comăneci. Am cântat și în Afganistan, iar soldații de acolo susțineau că românii sunt pricepuți la toate, și la reparatul taburilor, și că au o părere foarte bună despre țara noastră”, declară Andreea Runceanu.
 
sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here