TENSIUNEA CREȘTE PESTE TOT…

0
44

angry*Oare când are de gând FRF să ia măsuri? Din nou Naționala va juca cu tribunele goale. Acesta e mult lăudatul public de la noi? UEFA ne sancționează excesiv de fiecare dată (pentru scandări xenofobe, pentru petarde sau invadarea terenului), pentru că Federalii dorm, sau acceptă să tot plătească amenzi (că nu dau din buzunar).

*Alecu Racoviceanu, prezentat ca sociolog, jurnalist, dar el este pamfletar, glumeț, șulfă și sforar de școală veche, care scrie la ziarul de partid și stat (LA PUTERE), adică la E. Zilei era la Ediția Specială de la TVR1. Bășcălia de A. Lazăr, de Președinte, de tot ce ține de dușmanii patronatului său, nu se poate accepta. Doar dacă individul care face această emisiune vrea să ne convingă că este vorba de un stand up! Racoviceanu crede că Lazăr trebuie să plece pentru că a semnat protocolul cu SRI. La asta are opinii. Tudorel Toader nu trebuie să plece. Să fie întrebat Iohannis! La asta n-a mai avut opinii ci doar ironii de doi lei. De ce trebuie să văd eu așa ceva la TVR1 pe 26 octombrie puțin după ora 10,00? Nu mai ajung canalele de dejecții? Trebuie unul și pe banii noștri?* Chiar așa, întreb și eu, poate Racoviceanu găsește un răspuns vesel: nu-s motive de a-i cere demisia slugoiului T. Toader? Ia mai citește, că ziceai că te pricepi și la asta! * Sigur că toți sunt numiți și revocați politic, exact cum și voi, ăștia de ne explicați cum stau treburile, sunteți plătiți și lăsați să ciripiți strict pe criterii politice. TVR nu e condus urmare a deciziilor politice? N-a devenit bugetară din acest motiv? Nu i-a adus pe toți  lingăii puterii trecătoare în prim plan?

* O gașcă greu de digerat am urmărit pe 25,10 la B1TV. Acest Silviu Mânăstire care nu mi-a plăcut ever, are tupeul într-o creștere vertiginoasă, paranoia iese la suprafață din toți micuții fără vocație. De exemplu, se ia de Băsescu în absență, dar îl bagă la telefon, de câte ori are ăla chef și ascultă cu slugărnicie. Acum erau acolo două dudui vocale, doamna Bulai (mereu oscilantă în abordări, în raport de postul tv la care apare) și o avocată roșie, care scrie la E.Z. și e abonată la A3. Mai era acolo Ivanciuc, un tip cu un spTVRleen, un sictir, o superioritate soră cu leșinul. Fost la Cațavenci, apoi dubios, unul care știe tot. În opinia acestor indivizi important era cine l-a pus pe Lazăr în funcție, nu cine-l dă afară. Securistoidul superinformat știe cum că Iohannis era prieten cu Lazăr din copilărie și altele asemănătoare. Pe Președinte l-a comparat, apelând la U. Ecco, cu un morman de fecale ”mari și rumene”. Era nedumerit de ce nu s-a operat la Viena, la Stuttgart și a preferat la Spitalul Militar din București. Oricât de puțin mi-ar fi agreabil Iohannis, acest gen de atac populist, jegos, scatofag mi se pare de un prost gust perfect. Dacă se opera afară urlau toți. Mânăstire care după fiecare afirmație proprie întreabă ca la tâmpiți, Da? nu i-a lăsat pe ceilalți doi invitați (unul din PNL și altul USR) să spună ce vor ,întrerupându-i de fiecare dată. cu vocea lui de eunuc în tranziție. ”Pauză comercială” cum zice S.M. Îl voi ocoli cu mare atenție

* Primarul sector 5 dă afară din căminul D. Moțoc unde el i-a cazat, oameni rămași fără casă după un incendiu. Sunt 11 familii în această situație disperată. Cazul e foarte grav.* Pe 25.10. Realitatea s-a deplasat la fața locului. Oreste din studio s-a dezlănțuit, necontrolat, într-un limbaj nefiresc. Pe fond are dreptate. Primarul Florea, cel cu concertele alea scumpe, i-a scos pe oameni în stradă. Mă bucur că Rareș Bogdan și-a amintit de aproape un milion cheltuit de primarul pop-rock-folk manele. Oamenii aflați în stradă au vorbit la microfon și-au spus păsul.*

* Se luptă pentru Justiție toată lumea, numai magistrații nu? Acum va zbura și Procuror General Augustin Lazăr! La Digi24 sunt invitați Ioana Elena Dogioiu, Sabin Orcan și Sorin Ioniță. Raluca Prună (ministrul care l-a numit pe Lazăr) declară că omul avea totul în regulă. Avea 34 de ani fără întrerupere, fără sancțiuni. S-a vorbit despre cele 20 de puncte emanate de T.Toader, care pot fi demontate oricând. Desigur, la A3 se discută în sens invers. Atacul lui TT era la Iohannis, așa se pare. Procedura de acum este ca cea utilizată pentru Kovesi. Evaluarea lui Lazăr a fost una strict politică, nu profesională. Asta a spus Danileț( judecător).* Am aflat, tot de la teve, că foarte mulți procurori îl susțin pe A. Lazăr. So what?

* MESSI CU MÂNA ÎN GHIPS SE AFLA ÎN TRIBUNĂ…Barcelona- Inter…1-0 !

* A.C.Milan a pierdut acasă de la Betis în Europa League și e posibil ca Gattuso să plece.

* Ce straniu s-o văd pe Kvitova greșind minge după minge la Turneul Campioanelor de la Singapore…Wozniacki a dominat-o destul de clar! 7-5…Setul doi l-a luat Kvitova cu 6-3. Caroline a avut probleme la genunchi…Finalul a fost al danezei cu 6-2! * Wozniacki a pierdut apoi la Svitolina.

* Ce-i cu întâlnirile de la Peședinte? Ce-i acela Pact pe justiție? De ce ar discuta Iohannis cu un condamnat? Nu înțeleg nimic! Delegația PSD era cu Dragnea, Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache…brrrrr! Nimeni din Guvern? Cum să reseteze justiția? Dragnea merge acolo ca să-l sfideze pe Președinte.* Asta am scris înainte. Acum s-a confirmat. I-au dat lui Iohannis o listă cu sarcini obligatorii. Un ”To do list”…Așa i se zice în lumea bună!  Omul de la Grivco nu i-a dat afară! Tristă țară, moale președinte. * Și de fapt la ce au folosit consultările, că despre vreun pact nici n-a fost vorba?

* Mi-a plăcut cum s-a manifestat Corina Dănilă la ”Prietenii de la 11”. A vorbit cu umor și eleganță despre fiica ei, despre televiziune, actorie.

* Echipa lui Lucescu Jr , PAOK, suferă acasă cu o echipă din Ungaria, Vidi. Era 0-2 la pauză Grecii n-au putut da gol nici după. Jocul lor mi s-a părut lipsit de orizont. Au avut doar două ratări prin Varela, fostul stelist. * Lazio a înscris de două ori la Marseille! * Sevilla avea 6-0 în min 64 cu Akhisharspor.* Rapid Viena e condusă cu 4-0…Chelsea conducea pe Bate Borisov cu 3-1…prea mari diferențele….Oricum, spectacolul fotbalistic transmis de patru canale DigiSport e mult mai plăcut decât orice talk-show cu Naum și alții ca el.

* Alessandra Stoicescu a ieșit la atac (spontan, desigur) pe FB afirmând că ea invită pe cine vrea ea, că pe Țuțuianu, revoltatul din PSD, n-a vrut să-l aibă invitat. Cel din urmă afirmă că i s-a dat embargo la A3. De unde am aflat? De la B1TV…

https://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-22778759-treia-nregistrare-rom-nia-adrian-uianu-dezv-luia-antena-3-tit-dou-milioane-euro-pentru-anumi-lideri-nu-mai-fie-primi-emisiuni-voiculescu-vrea-amnistie-candideze-europarlamentare.htm?fbclid=IwAR14bDSdlg_7noBvaCudixLFBUgbWOPlqOFwqEskcGE52gk3UZr8f0nSIaM

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here