Traian Băsescu cere revenirea la starea de urgenţă: Românii cred mai mult ce le zice Sputnik decât ce le spune Guvernul

Articol preluat de pe site-ul Adevărul

0
309

„Cer revenirea la starea de urgenţă. Singura soluţie, nu văd alta, atâta timp cât starea de alertă a fost golită de orice conţinut pe bună dreptate. N-are ce căuta în acţiunea guvernamentală. Trebuia să se rămână la starea de urgenţă prin decret. Nici măcar cele mai civilizate state n-au reuşit să rezolve problema prin autoizolare voluntară”, a spus Traian Băsescu, la Digi 24.

Principalele declaraţii ale fostului preşedinte:

Trebuie să intervină forţa de impunere de către stat a unor politici în momente de criză. Soluţia corectă e stare de urgenţă, preşedintele să stabilească în decret limitările şi timpul cât vor funcţiona.

CCR, pe bună dreptate, a lăsat Guvernul fără niciun instrument. Discutăm de varianta în care ajungi la un anumit stadiu al relaxării. Ar trebui introduse în această stare de urgenţă măsurile de relaxare, cu păcănelele deschise, dar să fie decret şi stare de urgenţă.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://adevarul.ro/news/politica/traian-basescu-cere-revenirea-starea-urgenta-romanii-cred-mai-spune-sputnik-decat-spune-guvernul-1_5eff74945163ec42719ac27c/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here